RASKAUSVIIKKO 4.

Tässä on ensimmäinen raskausviikko-tekstini, josta kaikki alkoi. Näitä tulee useampi per viikko siihen asti kun pääsemme siihen nykyhetkeen.

Kävelimme tytön kanssa kauppaan muskarin jälkeen; mieleni kaipasi varmuutta ja ostin raskaustestin. Kävelin rattaita työntäen reippain askelin kotiin. Tyttö kävi matkamme aikana nukkumaan päiväuniaan. Kävelin sisälle ja tein testin kutkuttavasta jännityksestä kärsien. Mietin mielessäni nähdessäni testituloksen: " Plussaa näyttää ja siltä se on kyllä jo tuntunutkin." Pieni nyytti oli siis muuttanut minuun ja aikoo saapua loppuvuoden puolella perheeseemme. <3

Miehelle kerroin samantien viestillä asiasta. Odotin vastausta pitkään tai siltä se ainakin tuntui; miehen laittaman viestin sisältö taisi olla ytimekästä meininkiä eikä kyyneleiden vuodatusta – melko miesmäistä meininkiä tuttuun suomalaiseen tapaan. Illalla töistä palatessaan mies oli kuin uutinen olisi jokapäiväistä. Meidän arjessa taapero pitää vauhtia yllä, eikä syvällisiin keskusteluihin ole aina aikaa. Mietin, oliko tässä nyt jotain epäselvää? Oliko mies ymmärtänyt viestin sisällön väärin? Olinko vain minä innoissani tästä?


Illalla mies käväisi salilla ja tuli suihkun kautta lukemaan päivän aiheita puhelimellaan viereeni ja sanoi: "Koska niitä sydänääniä voi taas kuunnella kotona?" Siitä minä tiesin. Hän oli innoissaan omaan tuttuun rauhalliseen ja aika miesmäiseen tyyliin: rennosti, mutta samaan aikaan niin suloisesti.

Tämä uusi tulokas on odotettu, mutta silti se aina yllättää ja saa hämmästymään. Olimme varmoja, että nyt olisi voimia taas jaksaa toisen pienen kanssa taaperon lisäksi. <3

Nyt raskausviikko 21+4

Tunnisteet: