MUISTOJEN IKUISTAMINEN – IHANAN 1-VUOTIAAN KUVAUKSET ERÄÄNÄ KESÄILTANA


Sain suuren kunnian toimia erään 1-vuotiaan kuvaajana kesäisenä maanantai-iltana. En ole ennen kuvaillut muiden lapsia, mutta sydämeni sykkii jollakin tavalla kuvaamista sekä tietenkin lapsia kohtaan. Ilta oli naurun täyteinen sekä koko kuvaushetkestä jäi itselleni erittäin energinen ja iloinen olo.


Olen ennenkin puhunut valokuvaajan tärkeydestä , mutta aihetta voisi laajentaa myös siihen arkisempaan tapaan muistojen tallentamiseen – ota siis kuvia kännykällä, kameralla tai vaikka filmikameralla, kunhan otat niitä. Nämä muistot jäävät ikuisiksi ajoiksi, eivätkä tällä tavoin jää muistin ulottumattomiin. Näitä kuvia voi katsella jälkeenpäin hymyssä suin, vaikka vauvan ensimmäiset elinkuukaudet olisi hämärän peitossa; näin käy varmasti monelle vanhemmalle.


Meidän kuvaushetki kesti reilu 30min ja saimme noin 20 kuvan paketin tämän pienen pojan äidille ilostuttamaan heidän arkeaan. Toivon, että hän on tyytyväinen näihin kuviin, vaikken olenkin melkoinen amatöörikuvaaja ja tämä oli tosiaan ensimmäinen lapsikuvaukseni. Olen vain omaa lastani ikuistanut tässä kahden vuoden aikana. En kieltäydy, vaikka tämänkaltainen tilanne tulisi uudestaan vastaan, mutta ammattilaiseksi en itseäni väitä, mutta aika ilahduttavaa tämä oli. Ihana kun harrastukset vievät kuin itsestään uusille alueille.


Kiitos vielä tälle perheelle aurinkoisesta kuvaushetkestä. Tämä pieni miehen alku oli niin reipas 1-vuotias, eikä naurulta voinut välttyä. <3

Kuvat julkaistu heidän luvallaa. <3

Tunnisteet: ,