ME LIITYTÄÄN KAKSPLUS.FI BLOGIVERKOSTOON !

Minulla on nyt ilo ja kunnia saada ilmoittaa, että olen päässyt Kaksplus.fi blogiverkostoon. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että jatkan täällä bloggerissa, mutta blogini on liitettynä heidän verkostoon. Saadaan postaukset sinne esille sekä tukea näihin "taaperojuttu"-postauksiin. Eli sisustuksen lisäksi tulen kirjoittelemaan meidän elämästä täällä kotona villin taaperon kanssa. Visuaalisuus kulkee aina jollain tavalla mukana, joten ei kannata huolestua – en jätä visuaalisuutta koskaan pois. <a href="https://www.bloglovin.com/blog/18483309/?claim=r6y6m7pc8tt">Follow my blog with Bloglovin</a>

Voisin myös samalla kertoilla mahdollisille uusille lukijoille hieman blogintaustoista. Olen siis syntynyt visualistiksi, joten lopulta päätin myös hankkia koulutuksen siltä saralta. Nyt olen kuitenkin ollut kotona 1,5 vuotta meidän minimimmin kanssa. Me ihastellaan yhdessä kaikkea kaunista luonnossa ja sisällä. Ollaan molemmat sopivassa suhteessa materialisteja. Hurahdin myös pienen kautta lastenvaatteisiin. Hulluuteen asti en ole mennyt, ainakaan tietääkseni, mutta lapseni on ajoittain huoliteltu ja aina niin kovin söpö, vaikka äiti ei aina jaksaisikaan harjata hiuksiaan. Kai tuotakin voisi kutsua harrastukseksi, kun rahaa sisustamiselle ei ole hurjia, mutta lastenvaatteita on pakko hankkia. 

Mukana perheessämme on myös aviomieheni, eli lapsen isä, joka on ollut tämän koko "lomani" ajan reissuhommissa. Näillä näkymillä hänkin palaa kotikentälle, joten äidillekin jää hieman enemmän aikaa bloggailuille ja esimerkiksi saliharrastukselle. Projektina on tällä hetkellä "mamma kuntoon", eli tästäkin aiheesta saatan kirjoitella täällä blogin puolella.

Blogini pääsisältönä kaikki nämä vuodet on ollut sisustus, mutta yritän nyt saada hieman laajempaa aihepiiriä, joten taapero alkaa seikkailla näillä sivuilla entistä enemmän. Rakastan myös kierrellä kirpputoreja ja tehdä löytöjä. Niitä tuleekin melko usein löydettyä ja vilauttelen niitä aina täällä blogin sivuilla asti. Tuunauksia, tarjous- ja kirppariharakan löytöjä sekä sisustamista en koskaan jätä unholaan. Joten jää ihmeessä seuraamaan meitä, jos sisustus ja lapsellisuus on lähellä sydäntä. 


Tunnisteet: ,