LASTENHUONEEN SISUSTUS

Lastenhuoneen sisustus on meidän kotona se, mikä muuttuu alati. Jokin tässä huoneessa ei vain loksahda paikoilleen. Säilytys on erittäin puutteellinen, eikä pienet säilyttimet tunnu riittävän mihinkään. Nyt olenkin miettinyt pääni puhki, enkä keksi muuta ratkaisua kuin hankkia suuren liukuovikaapiston, jonne mahtuisi niin vaatteet kuin lelutkin, mutta rahapolitiikka on tällä hetkellä heikko. Kotiäitinä olo antaa paljon, mutta rahassa ottaa myös paljon.

Laadukkaan kaapiston hinta on vähintääkin siinä 500 euron paikkeilla, eikä se varsinaisesti ilahduta. Nyt saa vinkata, jos teiltä löytyy edullinen, mutta jämäkkä rakenteinen liukuovikaapisto! Meillä säilyy vaatteet ja pehmolelut Ikean Malm-lipastossa, sekä loput lelut Trofast-kalusteessa ja irrallisissa Lego-laatikoissa. Sängynaluslaatikko olisi varmasti mainio, mutta meidän Brio-sänky on kovin matala enkä ole onnistunut bongaamaan sinne sopivaa laatikkoa.

 
Muuten huone on minusta oikein söpö ja väririkas, jossa lapsikin viihtyy. Rahilla on kiva pötköttää, pomppia ja lukea, pöydällä piirretään ja leikitään sekä lattia-alaa on kohtuu paljon leikkejä varten. Siivoaminen helpottuisi myös kovasti tuon kaapin avulla. Nyt lelulaatikot pursuaa, joten lelut saa asetella tarkasti, jotta laatikot menevät kiinni sekä niitä laatikoita on tosiaan joka nurkalla. Helppous ja selkeys on nyt kovasti pinnalla meidän kotona; lastenhuoneessa tämä ei ole vielä toteutunut.


Eli jos on antaa joitakin hyviä vinkkejä ja mielellään vielä edullisia, niin saa vinkata kommenttikentän puolelle!