KETTUMAISTA MENOA

kotoin_4052.jpg

Yhtäkkiä huomaan meidän lapsen vaatekaapin tai huoneen täyttyvän tietyn tyylisillä jutuilla ilman suunnittelua. Vasta tällä viikolla mainitsin huoneen täyttyvän sienistä. Nyt huomaan kettujen villinneet meidät täysin. En laita hanttiin, koska eihän kettumaisuutta voi vastustaa. Miehen äiti oli tilannut mimmille tossut täältä. Koon puolesta saa olla tarkkana, koska 1v 5kk tytölle 1-2 vuotiaiden koko oli juuri nyt sopiva ja jouduin hieman venyttämään leveyden puolesta. Aikuisten tossuissa ei tainnut tätä ongelmaa olla. Mietimmekin, että olisiko seuraava koko tuonut sopivassa suhteessa leveyttä lisää mimmin tossuihin, mutta nyt ne käyvät jalkaan pienen venyttelyn jälkeen. Oikein mainiot sipsutettaviksi meidän perhepuistossa olevalle kaakelilattialle.

kotoin_4049.jpg

Oikein valloittavat kettuset nämä on. Mietinkin tässä, että raaskiiko näitä koskaan laittaa eteenpäin vai säästetäänkö hamaan tulevaisuuteen. <3 Pienikin taitaa näistä tykätä, kun askeleet muuttuvat vallan lennokkaiksi, kun ketut vauhdittavat jalkoja. Eikä niitä tarvitse piiloon laittaa, vaikkei sillä hetkellä jalassa olisikaan, kun vieraat tupsahtavat paikalle. 

kotoin_4046.jpg

Kettuja vilahtelee meillä pehmoleluissa, talvihaalarissa sekä koriste-esineissä. Kettuja siellä ja täällä, eikä loppua varmasti näy. <3

Tunnisteet: , ,