JOULUKALENTERI LUUKKU 16.

luukku16.jpg

Kaipaatko skandinaaviseen jouluun sopivia kuusenkoristeita? Puuhelmistä tehtyjä diy-juttuja on vilissyt kaikkialla, joten ajattelin myös kantaa korteni kekoon tämän villityksen osalta.

Tarvitset:

Nyt vain pujottelemaan helmiä naruun peräkkäin, vaihtele eri kokoja keskenään tai sulje ketju silmukaksi. Pisarat onkin pop!

kotoin_3530.jpg

kotoin_3528.jpg

10 eurolla saa mukavan määrän helmiä, mistä tekee helposti kymmenisen koristetta. Tämä tosin riippuu paljon siitä, kuinka isoja tai pieniä helmiä valitset. Isommat ovat tietenkin kalliimpia, mutta itse otin kaikkia kokoja 20 kappaletta, eikä lasku ollut paljoa tuota 10 euroa suurempi.

kotoin_3537.jpg

Itse kaipasin erittäin pelkistettyjä kuusenkoristeita, mutta hauskoja yksityiskohtia saisi maalaamalla pallot kokonaan tai puoliksi valitsemallaan sävyllä. Tietysti näppärämpi taiteilija maalaisi pieniä kuvioita helmien kylkeen. Näissä yksinkertaisissa askarteluissa parasta on se, ettei lopputulos ole koskaan samanlainen erilaisten variaatioiden myötä. 

kotoin_3542.jpg

kotoin_3541.jpg

kotoin_3544.jpg

Oletko sinä jo koukuttunut näihin puisiin, käsittelemättömiin helmiin? Kerro ihmeessä kommenttikentässä omat vinkkisi. Sormet syyhyää itselläkin tehdä jotain vielä helmistä.

Tunnisteet: ,