LASTENVAATEKUTSUT - NOSH

Meillä vietettiin tänään päivää vaatekutsujen merkeissä kymmenen naisen ja muutaman pienen lapsen voimin. Täytyy sanoa, että minun lempilastenvaatteiden kärkikastiin liittyi kirkkain pistein NOSH (tämä ei ole maksettu mainos, vaan oma mielipide ilman lisätuloja). Vaatteiden väritys ja kuosit miellyttävät erittäin paljon silmääni - murrettuja sävyjä, kauniita kuoseja, eettisesti valmistettuja vaatteita sekä laadukkaita materiaaleja. Tuossa edellisessä lauseessa taitaa kiteytyä kaikki, mitä lasten vaatteilta voi toivoa.    

kotoin_2707.jpg

Meidän esittelijä Eveliina Seppälä (Kouvolasta) osasi kertoa NOSHin valmistavan vaatteensa Portugalin tehtaalla, joka on suomalaisomistuksessa. Tämä lämmitti erityisesti mieltäni. Nyt tiesin, ettei näitä vaatteita olla toteutettu halpatyövoimalla. Samalla tehtaalla vaatteita valmistaa suomalainen Papu-merkki, jonka vaatteita meidänkin kaapista löytyy. 

kotoin_2699.jpg

Voin maksaa vaatteesta hieman enemmän, kun tiedän monen edellä mainituista kriteereistäni täyttyvän. En tunne huonoa omaatuntoa näistä ostoksista. Uskon myös, että lapsi pärjää vähemmällä vaatemäärällä, kun vaatteet kestävät pesua kerta toisensa jälkeen. Meillä lähti tilaukseen muutama body, yksi mekko ja yhdet housut. En malta odottaa, että ne saapuvat meille. Yksi pieni poikakin saattaa saada pukin kontin kautta NOSHin paidan.

kotoin_2697.jpg

Esittelijä osasi kertoa kauniista tuotteista, auttaa yhdistelemään vaatekokonaisuuksia ja jaksoi meitä kahvittelevia naisia, joiden keskeneräiset tilauslomakkeet lojuivat pöydillä. Tilaukset oli paljon helpompi saattaa loppuun, kun sai hieman tankata vatsaansa kahvia ja kakkua.

kotoin_2712.jpg

kotoin_2695.jpg

Tällä kertaa tarjottavina oli puolukka- ja popcornjuustokakkua sekä coctailpiirakoita. Nämä riittivät paremmin kuin hyvin. Nyt taidan kokeilla pakastaa näistä osan, koska en jaksa kaikkia mahaani survoa. Huh, mikä ähky!

kotoin_2705.jpg

Pienet mimmit eivät vielä sokeria saaneet, mutta onneksi coctailpiirakat maistuivat. Kahden ja puolen tunnin päiväunien jälkeen tankkaus tuli tarpeeseen pikku väelle. Kutsut sujuivat mielestäni erittäin kivasti, mutta aika taas juoksi liian nopeasti. Monen kanssa olisi halunnut vaihtaa enemmänkin tarinoita kuin vain muutaman lauseen verran. Ehkä otettava uusiksi, jotta tämä asia saadaan korjattua. NOSHilta löytyy myös naisten mallisto, jota ei vielä oltu julkaistu. Olisikohan tässä syy ottaa kutsut uusiksi?

kotoin_2711.jpg

Me saimme "emännän lahjaksi" pipon, jonka olin meinannut tilata lapselle muutenkin. Olin tästä erittäin innoissani. Söpö "hiiripipo" saa syksyn viileinä ilmoina lämmittää pienen päätä.

kotoin_2715.jpg

Kiitos vieraille seurasta, kiitos Eveliinalle esittelystä ja kiitos miehelle, kun jaksoi kuunnella minun leipomiskiukkujani. Näitä tämän kaltaisia päiviä voisi olla enemmänkin - ystäviä kodin nurkat täynnä.

Tunnisteet: