Tammikuun alelöydöt

Jos välillä koen olevani melkoinen kirpputoriharakka, niin myös alelöydöt kuuluvat vahvaan osaamiseeni. Eli tarpeeksi kiertelyä, hieman arpapeliä ja riskinottoa, mikä lopulta johdattaa hyvien löytöjen luokse. Joskus saattaa jäädä nuolemaan näppejään, mutta se on tämän harrastuksen haittapuoli. Yleensä silloin voi todeta, että tuo ei ollut minua varten, jos jokin löytö menee ohitse. Äitiyslomalla löydöt on tarpeen, koska valitettavasti raha ei edelleenkään kasva puussa. 

Joulun jälkeen tuli löydettyä paljon kivoja lastenvaatteita alennuksesta (niistä lisää myöhemmin), mutta myös sisustuspuoli tai oikeastaan tarkemmin astiat kokivat täydennystä. Neljä uutta Marimekon kahvikuppia lisää jo olemassa olevan kahvitteluastiaston joukkoon. Kohta luulen, että minulla on tarpeeksi kivoja kuppeja esimerkiksi lapsen synttärivieraiden kestitsemistä varten. Ja olihan se pakko ostaa toinen karkuteillä-astiastokin meille. Nyt ei tarvitse pelätä hajoamista. Tai joo pelkään edelleen, mutta harmitus ei ole niin suuri, kun varalla on toinen! No nyt ajattelet, että voi tuo nainen on sekaisin, mutta hinta oli vain 21€ (ovh 54€)! Säästöä, säästöä ja vielä kerran säästöä! Jostain syystä mies ei ymmärrä tätä hyväksi koettua logiikkaa?

 kaksion_0297.jpg

Tässä pientä vilausta olohuoneen vitriinikaapin sisällöstä. Nyt pieniä kahvikuppeja taitaa olla 13 kappaletta ja 3 kappaletta isompaa mallia unikon muodossa. Kaikki sopii keskenään niin kivasti, kun värit on hallittuja ja muotoilu samanlainen. Näihin tahtoisin yhdistää ruokailuastioiden puolella Arabian Piilopaikkaa. Syviä lautasia meiltä jo löytyykin, mutta muut vielä uupuvat. On kiva kun kaikkea ei saa/hanki kerralla, vaan keräilee pikku hiljaa. 

kaksion_0318.jpg

Minkälaisia löytöjä ruutujen toisella puolella on tehty?

Tunnisteet: , ,