Kirpputoriharakan löydöt

Kirpparikierroksia voisi pitää melkein yhtenä minun harrastuksistani. Käyn kiertelemässä kirpputoreja ainakin kerran viikossa. Usein ystäväni ihmettelevät edullisia ja ihania löytöjäni. Nyt olen huomannut löytäväni monet isommatkin haaveet sitä kautta paljon edullisemmin, mikä sopii äitiyslomalaiselle paremmin kuin hyvin. Oikotietä onneen ei ole tässäkään kohtaan, vaan kierroksia on tehtävä säännöllisesti, osattava tehdä nopea yleissilmäys pöytään ja ongittava sieltä ne löydöt. Jo pienestä pitäen muistan käyneeni kirpputoreilla, mutta vasta tällä vuosikymmenellä siitä on tullut enemmän trendi ja ihmiset ovat löytäneet kirpparit. Tässä on sekä hyvää että huonoa: hinnat ovat pilvissä jossain keräilytuotteissa ja nykyään löydöt ovat harvassa.Olenkin tässä miettinyt jakavani näitä löytöjä teille enemmän, joten olisiko aika keksiä juttusarja nimeltä kirpputoriharakan löydöt? Siihen voisi kerätä löytöpaikan, hinnan, tavaran esittelyä pintapuolisesti, löydön tarpeellisuuden arviointia. Sarja voisi kehittyä matkan varrella, jolloin teillä lukijoillakin olisi mahdollisuus vaikuttaa tämän sisältöön. Ehdotuksia otetaan siis ilomielin vastaan!KIRPPUTORIHARAKAN LÖYDÖT.kaksion_9812.jpgTuote: Marimekon tasaraita pussilakanat
Hinta: 15€/ kpl
Löytöpaikka: Perhekirpputori Centtilä / Kouvola
Tavaran tarina: Marimekon tasaraita lakanat, joiden materiaali on trikoota. Uutena tyynyliina+pussilakana 119€. Pehmeät, uudenveroiset ja esteettisesti silmää miellyttävät.
Hitti vai huti: Koen tuotteen tarpeelliseksi sekä samalla turhaksi. Lakanoita meillä on tarpeeksi, mutta noin edullisesti löydetyt laadukkaat lakanat oli pakko kotiuttaa. Varsinkin kun olen haaveillut näistä lakanoista jo useamman vuoden, mutta hinta on minusta ollut karmaisevan suolainen. Marimekolta saa näihin 16,90€/ kpl hintaan tyynyliinat, jotka käyn ostamassa kunhan sinne nokkani seuraavaksi suuntaan. 
Käyttökokemukset: Pussilakanat on päässeet jo testiin, joiden materiaali on osoittautunut aivan ihanan pehmeäksi. Marimekolla töissä ollessani kuulin asiakkailta, että atooppisen iho tykkää näistä myös erittäin paljon!
kaksion_9799.jpgkaksion_9813.jpgKotiuttaisitko sinä löydön vai jättäisitkö jonkun muun löydettäväksi?

Tunnisteet: , , , ,