Naulakko pyyhkeille wc-tilaan

Wc:n remonttimme on tällä hetkellä melko hyvällä mallilla. Kalusteet saimme asennettua viimein paikoilleen viikonloppuna, mutta on vielä pintojen viimeistelyä vaille valmis. Nyt olenkin etsiskellyt jotain hieman tavallisesta kylpyhuonetarvikkeista poikkeavia naulakko vaihtoehtoja. Mielestäni pienellä asialla on merkitystä sisustuksessa, koska näillä saamme melko pelkistettyihin tiloihin luotua sitä jotakin

Se jokin voi olla; yllättävä värivalinta, erilainen muotokieli tai kitch-tyyli yhdistettynä skandinaavisen selkeään. Kaiken ei tarvise olla persoonatonta ja niin suunnitellun oloista, joten tässä hieman erilaisia kylpyhuoneeseen sopivia naulakko vaihtoehtoja.
naulakko.jpg
1. Timantti-nupit
2. Forrest-naulakko
3. Oyoy tippetop mini koukku
Timantti on printtinä sekä muotona ollut nyt jo pitkään muodissa sisustuksen parissa. Vieläkin tuo aihe jaksaa itseäni sykähdyttää ja ilahduttaa. Kyseisiä timantti-nuppeja saa monessa eri värissä, joten tästä saa kauniin muotokielen lisäksi vielä väriäkin sisustukseen tai tarvittaessa sitä kaikkien rakastamaa valkoista.

Forrest-naulakko taitaa olla meidän vessaan liian iso, ja näin ollen se estäisi myös peilikaapin käytön ollessaan viereisellä seinällä. Myös toisella seinällä saattaisivat ihmiset lyödä päätään tähän? Mutta yksinkertainen väri ja muotokieli puhuttelevat. Mikä voisikaan sopia paremmin skandinaaviseen kotiin kuin tämä naulakko? Tässäkin on nimittäin sitä jotain!

Tippetop-koukut ovat mielestäni jollain tavalla niin söpöjä, mutta samalla hieman maskuliinisia. Puupinta ja yksinkertainen muoto puhuttelevat minua kovasti. Värivaihtoehtojenkin ollessa melko laaja voisin kuvitella nämä meidän vessaan erittäin hyvin.

Tässä on nyt hieman mietittävä, että minkälaisella vaihtoehdolla lähtisin liikkeelle. Väriä, muotoja ja hauskuutta löytyisi, mutta valinnan vaikeus saattaa iskeä yhtä lujaa kuin karkkipäivänä irtokarkkihyllyn edessä; kaikki maistuisivat, mutta kun pussiin ei mahdu kaikki.

Tunnisteet: ,