WC- suunnitelmia

Meidän wc:n remontti edistyy hitaasti, mutta varmasti. Suurin hidaste taitaa olla tällä hetkellä miehen 24/7 työt, joten remontille ei jää oikeastaan yhtään aikaa. Eilen päätin reippailla ja irrotin lattialaatat, vaikka muutama sinne vielä jäi pöntön ympärille. Seinällä on vielä välitilan laatat, mutta muuten ollaan oikeastaan revitty vanhat seinämateriaalit (muovimatto + laminaatti = suuri kysymysmerkki) irti.

Uusia kalusteita olemme jo hankkineet sekä yhteen seinään tulevan kalkkimaalin. Allaskaluste, seinäkaappi sekä peilikaappi ovat kaikki Ikean Godmorgon-sarjaa. Altaan nimi on tällä hetkellä minun muistini ulottumattomissa? Hana ja peilikaapin valaisin puuttuvat, joten kuvassa näkyvät ovat suuntaa antavia.

Harmaana näkyvä seinä maalataan kalkkimaalilla, jonka nappasimme mukaan viikonloppuna Nougat-sisustusliikkeestä. Sävynä on Lino Secco, mutta googlesta en löytänyt tarkempaa värisävyä, joten kuvan harmaa on myös suuntaa antava.

Lattia jää betoniseksi, jonka vain käsittelemme betoluxilla. Wc:ssä on jo lattialämmitys,joten betoni ei tule tuntumaan paljaiden varpaiden alla kylmältä.

Seinä- ja lattiapinnoissa "kikkaillaan" ja kalusteet pidämme pelkistettyinä. Ehkä näin saamme luotua mielenkiintoa, mutta ajatonta sisustusta.

wc.jpg


Tein myös pienet värikennot H&M:n tämän hetkisistä pyyhevalikoimista. Tällä haluan vain tuoda ilmi, kuinka helppoa on tuoda paljon erilaisia värejä ja kuvioita pelkistettyjen ja harmonisten kaluste-ja pintamateriaalien kaveriksi. Jos pelkäät harmonian olevan tylsää, niin aivan turhaa! Tekstiilit ja muut esineet ovat oiva keino tuoda persoonallisuutta ja väriä sisustukseen.
Untitled-1.jpg

WC-kalusteet: Ikea
Kalkkimaali: Nougat
Pyyhemallit: H&M


Tunnisteet: , , , ,