Olohuoneen kuvakulma laajenee

Vihdoinkin uskaltaudun julkaisemaan laajempaa kuvakulmaa meidän olohuoneesta. Uusia kalusteita emme ole tänne hankkineet ja nyt kun olemme jo helmikuun puolella, toivoisin olohuoneeseemme hieman keväisempää ilmettä. Ehkä saamme raikkautta pian tekstiilien muodossa. Täytynee siis pian katsastaa kaikki tekstiilivarastot kotoa ja miettiä, että millä tyylillä jatketaan kohti kevättä ja kesää.

Olohuone on edellisten asukkaiden remontoima. Täällä lattia on tummempi kuin koko muussa asunnossa, kenties tämä on remontoitu ekana ja sitten vaihdettu mielipidettä lattian suhteen. Itse toivoisin katosta, seinistä ja lattiasta vaaleita, kuten jo meidän remontoimassa vieras/työhuoneessa. En väitä, että tämä olisi kamalimmasta päästä, joten ehkä silmäni tottuu tähän pikku hiljaa!

Viikonloppuna kävimme vielä Ikeassa katsastamassa kylpyhuonekalusteita, koska me aiotaan tehdä vessasta käytännöllinen ja kaunis, jota se ei tällä hetkellä ole sitten pätkän vertaa. Katsotaan koska sen remontoiminen pääsee kunnolla vauhtiin.


Tunnisteet: ,