Vierashuone valmiina.

Tämän postauksen aiheena piti olla "Ennen ja jälkeen kuvat makuuhuoneesta". No nyt kun aloin viimein tätä postausta keräämään kokoon, huomasin ettei ennen kuvia ole otettuna. Kuvasin koko muun talon ennen muuttoa, mutta tämä huone unohtui. Voihan ärripurri.

No nyt taidan kuvailla minkälainen huone oli. Seinissä oli erittäin kulahtanut kellertävä tapetti. Katon rajaa kiersi erikoinen sinapinkeltainen boordi. Lattiassa oli alkuperäinen muovimatto, mutta katto sentään oli siedettävä valkoinen. Kokonaisuus oli siis rähjäinen ja erittäin epäviehättävä.

Nyt maalasimme kaikki seinät maalarinvalkoisella, katto on kuultolakattua puupaneelia sekä lattia vaaleaa laminaattia - tilan ilmeestä tuli raikas ja vaalea.

Nyt huone miellyttää yleisellä vaaleudellaan ja selkeydellään minua. Huoneeseen ei ole hankittu varta vasten mitään. Tammikuun alennusmyynnistä raahasin kotiin kaksi mustaa metallituolia, joista toinen päätyi vierashuoneeseen yöpöydäksi. Päiväpeitto ja muut tekstiilit olivat jo meillä olemassa. Huoneen sisustus on yleisesti ottaen kasattu kaikesta jo olemassa olevasta.

Vanha ruokapöytä on nyt työpöytänä, joten vihdoin meilläkin on joku paikka, jossa voin esimerkiksi askarrella tai ommella. Työtuolikin sai vihdoin työpisteen, jonka eteen voi parkeerata.

Hieman askarruttaa tuo suuri televisio tuossa lipaston päällä, joka tuntuu tippuvan päälle. Meidän taloudessa on enemmän televisioita kuin katsojia - ellei Nemoa lasketa?

Vierashuoneen yleinen ilme on melko mustavalkea, mutta pieniä kontrasteja tilasta löytyy.

IMG_7325_Fotor.jpg

IMG_7327_Fotor.jpg

IMG_7331_Fotor.jpg

IMG_7332_Fotor.jpgTunnisteet: , ,