Makuuhuone

Olen aiemminkin jo vilautellut muutamaa kuvakulmaa täältä meidän makuuhuoneen puolelta, mutta nyt olisi tarjolla hieman laajempaa kuvakulmaa. Sängyllä on uudet raitalakanat, jotka ilmestyivät pukin kontista meille. Nyt meillä ei taida olla enää tarvetta päiväpeitolle, koska mielestäni kauniita lakanoita ei tarvitse sen alla enää piilotella. 

Muutakin uutta makuuhuoneestamme löytyy. Uusi skandinaavinen yöpöydän valaisin päätyi meille myös tonttujen toimesta. Olohuoneen siili-tyynystä, lakanoista ja valaisimesta löytyy blogistani jo aiemmin mainintaa täältä! Luulen, että oli myös tonttu kyseisen kollaasin nähnyt.

Seuraavana remontoinnin kohteena taitaa olla meidän makuuhuoneemme. Edelliset asukkaat ovat uusineet makuuhuoneen, mutta pinnoissa näkyy jo asumisen jälkiä eikä beige ja kimalletapetti sovi sisustukseemme. (kuvassa seinä näyttää siedettävämmältä) Remontilta odotan eniten sitä, että saan seinähyllyt tuosta Fanett-tuolin yläpuolelta. Olen nimittäin lyönyt pääni niihin jo miljoona kertaa. Hyllyistä jää niin rumat jäljet seinään, ettei niitä viitsi repiä alas ennen remontin alkua.

IMG_7335_Fotor.jpg


IMG_7345_Fotor.jpg

IMG_7339_Fotor.jpg


Tunnisteet: , ,