Loppiaisena

Tänään on monen kotona siivottu joulu pois, ja ehkä muutenkin tehty hieman karsintaa kotona kevättä varten. Monesti joulun jälkeen kaipaa raikkautta ja tilaa ympärilleen. Minäkin otin jo joulukoristeet pois, mutta kuusi nököttää olohuoneen nurkassa. Ehkä sekin pian saadaan siivottua pois, kunhan saan apuvoimia kotiin. En halua esittää naapureille sketsiä aiheesta: nainen ja kuusi. Voisin kuvitella näytelmää seuraavien ihmisten ilmeet sillä hetkellä. Itseä naurattaisi ehkä vasta myöhemmin, kunhan suuri kuusi olisi saatu kommelluksien jälkeen pihalle?

Tämän päivän pyhitän rennolle oleskelulle ja tunnelmallisen illan etsimiseen. Ulkona on ympäri vuorokauden pimeää, joten sisällä kaipaa valon lähteeksi erilaisia valaisimia sekä kynttilöitä. Kyllä se kevät ja valoisuus sieltä joskus tulee?

Taustalla vilahtaa yksi meidän joululahjoistamme. Tontut olivat käyneet lukemassa blogiani ja saaneet selville, että toivoimme syksyllä kotiimme uutta eläinaiheista tyynyä - siili sieltä paketista tupsahti.
IMG_7319.jpg

Tunnisteet: , , ,