Saunatonttukin tykkää.

Toisen makuuhuoneen remontti on vielä pahasti kesken, ja tästä johtuen koko muu asunto on remonttitarvikkeita täynnä. Kuvia ei siis muualta tällä hetkellä saa, joten esittelen teille hieman kuvia kylpyhuone/sauna-akselilta.

Meillä on vuonna 2013 remontoitu sauna sähkökiukaalla. Olemme jo kerenneet muutamaan otteeseen toteamaan, että tuo kiuas on kyllä niin paljon parempi kuin edellisessä kodissamme oli. Tuosta tulee hyvällä tavalla pehmoiset löylyt,joten minäkin jaksan hieman kauemmin ylälauteilla keikkua.

Kylpyhuoneesta löytyy suuret valkoiset seinälaatat sekä harmaat lattialaatat. Suihkun takana on koristelaatoitusta, josta on alempana kuvaa. Melko ajattomat valinnat on tähänkin meidän onneksemme valittu. Myöhemmin kuvaan kylpyhuonetta laajemmin, kun saamme sinne asennettua lisää säilytystilaa.

Näihin tiloihin ei siis ole tulossa lähivuosina minkäänlaista remonttia, koska uuden karheat tilat ovat tästä syystä erittäin hyvässä kunnossa ja molempiin tiloihin on valittu meitä miellyttävät materiaalit.

Minkälainen sauna teiltä löytyy kotoa? Remonttia vailla vai unelmien täyttymys? Minkälaiset löylyt miellyttävät sinua?

IMG_7052_Fotor.jpg

IMG_7056_Fotor.jpg

IMG_7058_Fotor.jpg

IMG_7049_Fotor.jpg


Tunnisteet: , ,