Jouluaattona.

Tänä vuonna jouluaatto vietettiin meidän kotona. Saimme kodin viime hetkellä valmiiksi joulua varten ja minä sain sitten rauhassa näperrellä koristelun yksityiskohtia valmiiksi.

Kattauksessa mentiin melko yksinkertaisella linjalla. Lautasina toimi muutamaa eri kokoa ja merkkiä olevat valkoiset lautaset, joiden kylkeen laitoin Marimekon lautasliinat. Viinilaseina toimi Iittalan Essence ja valkoiset ruttumukit vesilaseina. Koristeina pöydällä oli jouluinen kimppu äidiltä, valmistujaislahjaksi saatu Wirkkalan kynttelikkö, Iittalan kivituikkuja rykelmänä sekä muutama pieni hyasintti.

Ruoka maistui erittäin hyvältä ja napa venyi. Tunnelma kynttilän valossa oli mielestäni juuri oikeanlainen, vaikka ulkona ei lunta tupruttanutkaan. Tässä vaiheessa lahjat oli jo avattu, mutta pikku väkikin jaksoi vielä rauhoittua ja keskittyä syömiseen.

Kuusi oli kivan kapea, mutta tuuhea. Koristeena oli vain erilaisia valkoisia ja hopeisia palloja. Yritin pitää kuusen koristelun melko simppelinä. Tunnelmaa lisää loivat vanhoja kuusenkynttilöitä imitoivat valot. Olisikin hienoa, jos uskaltaisi oikeita kynttilöitä polttaa, mutta kissataloudessa se ei tule koskaan olemaan mahdollista. Ihme, että kuusi on edes vielä pystyssä!

Tunnelmallista Joulua Kaikille! 

IMG_7206_Fotor.jpg


IMG_7216_Fotor.jpg

IMG_7245_Fotor.jpg

IMG_7250_Fotor.jpg

IMG_7219_Fotor.jpg

IMG_7221_Fotor.jpg

IMG_7222_Fotor.jpg

Tunnisteet: , , , , , ,