1. adventti ja itsenäisyyspäivä - kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

1. adventti vaihtui vahingossa itsenäisyyspäivään. Sunnuntaina ei mielessäkään käynyt, että voisi adventiksi rauhoittua ja sytyttää kynttilän palamaan tämän kunniaksi. Kiirettä on pitänyt remontin ja koulun kanssa. Nyt toinen niistä on tullut 4 vuoden jälkeen päätökseensä, joten sitäkin keretään vielä juhlistamaan ennen jouluaattoa.

Nyt on eteisen muutos saatu päätökseen (josta myöhemmin tulossa kuvia), joten toinen makuuhuoneista täytyy saada enää valmiiksi ennen joulua. Toivomme pääsevämme sen kimppuun huomenna toden teolla. Tämän kaiken ohella pitäisi suunnitella jouluaaton viettoa, jota vietetään meidän kotona sekä muutamaa päivää ennen vietämme minun valmistujaisiani. Kutsuja pitäisi lähetellä ja ruokia miettiä. Entäs ne joululahjat? Ensimmäistä kertaa taidan joulustakin ottaa pientä stressiä? Miten ihminen voikaan hallita miljoona asiaa yhtä aikaa?

Mutta nyt muutama kuva olohuoneen perällä olevan senkin päältä, jossa 1. adventtikynttilä vihdoin syttyi vaikkakin muutaman päivän myöhässä. Pääasia, että jossain välissä löytää hetken, jolloin voi rauhoittua.

Onnea Suomi !

Tunnisteet: , , ,