Uusi koti.

Olemme tällä hetkellä asustaneet uudessa kodissamme noin viikon ajan. Toinen makuuhuone on jo remontin ja työn alla, mutta kaukana valmiista. Nyt vihdoinkin uskallan ja ehdin hieman raottaa ovea kotiimme. 

Talossamme on useampi tila jo joutunut kokemaan uudistuksen edellisten asukkaiden toimesta, mutta silti muutama tila on vielä alkuperäisessä kuosissaan. Kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone ovat melkein uutuuttaan kiiltävät ja tykkään niistä melkoisesti. Kyllä siellä kelpaa saunoa ja peseytyä.

Makuuhuone, jossa tätäkin tekstiä juuri kirjoitan, on remontoitu, mutta ei siltikään parhaimmassa kunnossa. Muutenkin on yksityiskohtia, joita täytyisi hieman muutella skandinaavisempaan suuntaan. Kaiken ei ole tarkoitus tapahtua hetkessä vaan ajan ja rahan sallimissa rajoissa. Onhan tämä sentään täysin asumiskelpoinen talo, mutta olisi tarkoitus saada pikku hiljaa tästä meidän näköisemme.

Alla siis pieni kuvasarja muutamasta yksityiskohdasta makuuhuoneessamme. Uudet verhot Ikeasta ja Kartell:n yöpöytä saavat hyvällä tuulelle. Maltoin säilyttää yöpöytääni pahvilaatikossaan muutaman kuukauden ajan ennen kuin sain sen purkaa ja tuoda tähän nykyiseen makuuhuoneeseen. Myös hieman epäonnea koimme muuton yhteydessä, koska aivan yllättäen sänkymme hajosi, joten sekin on nyt uuden karhea. Muuten olemme selvinneet jo olemassa olevilla kalusteillamme. Hyvä niin, koska en oikeastaan kaipaa uusia kalusteita kotiimme. Teimme hyviä valintoja jo edellisessä kodissamme, jotka sopivat mainiosti tänne. Makuuhuoneen yleinen ilme on onneksi sopivan vaalea, mutta tapetit ja maalipinnat taitavat jossain vaiheessa joutua muutoksen kohteeksi. 

Yleisesti ottaen tykkään talon vaaleasta yleisilmeestä, joka jatkuu läpi talon. Kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen puolella onkin sitten hieman kovempia kontrasteja, mutta hyvällä tavalla ja maulla. Toivotaan, että pian löydän enemmän aikaa blogille ja ehkä ovi kotiimme aukeaa hieman enemmän.
Tunnisteet: , , ,