Makuuhuoneen sekamelska.

Makuuhuoneessa ovat kalusteet muuttuneet ja vaihtaneet paikkaa sitten viime näkemän. Eteisessä ollut ihana 60-luvun senkki vaihtoi Ikean Malm-lipastojen kanssa paikkaa. Näin saatiin aikaan kivaa vaihtelua eteisessä sekä makuuhuoneessa. Eteinen raikastui ja makuuhuone sai tumman kalusteen myötä hieman lisää syvyyttä.

H&M:stä hankitut kartta-aiheiset verhot sopivat senkin kanssa kuin nyrkki silmään. En raaskinut niitä lyhentää, joten verhon yläreunasta moni saattaa huomata huijaukseni. Vuokra-asunnossa aina tulee mietittyä, että tämä on väliaikaista ja ei tiedä mihin nuokin verhot vielä saattavat päätyä. 

Nurkassa kököttää vanha keittiöjakkara, jonka rappuset saa käännettyä sisään, jotta ne eivät veisi niin paljon tilaa. Ihanaa, kun joku on ajatellut tuotakin asiaa! Edellinen omistaja oli maalannut ne hauskan väriseksi. Saa ne näyttämään persoonallisilta - hyvällä tavalla. 

Myös kattovalaisin on osittain uusi. Metsästin Clas Ohlsonin valaisin häkkyrää kauan ennen kuin törmäsin siihen. Opiskelijalla kun ei ole varaa siihen aitoon, josta tuokin häkkyrä muotonsa on saanut.

Makuuhuoneessa olisi vielä miljoona muutettavaa asiaa, jotta silmäni siellä lepäisi, mutta näillä mennään varmaan loppuun asti tässä asunnossa. Jos joskus päästäisiin uuteen ja vieläpä omaan kotiin, niin saisi pintoja myöten mätsäämään meidän tyyliin. 


IMG_6734.jpg

IMG_6735.jpgTunnisteet: , , ,