Pop-Up Store Kotoin - sisustustapahtuma Kouvolan ydinkeskustassa

Järjestimme reilu kuukausi sitten Pop-Up Store Kotoin - sisustustapahtuman Kouvolan ydinkeskustaan opinnäytetyönä. Oli mahtavaa saada järjestää kaikki alusta asti itse yhdessä Emmi-Riika S:n kanssa.

Tapahtumassa oli neljä erilaista showroomia paikallisten sisustusliikkeiden tuotteilla stailattuina. Kotoinissa sai tutustua rauhassa tuotteisiin sekä tehdä ostoksia. Mukana oli myös herkullinen Smoothie Bar, joka tarjosi edulliseen hintaan eri makuisia smoothieita ja muita pikku naposteltavia.

Tapahtumaa suunniteltiin muutaman kuukauden ajan ja viikkoa ennen h-hetkeä pyörimme liiketilassa pää kolmantena jalkana, mutta jokaisesta hetkestä osattiin nauttia ja ottaa kaikesta ilo irti.

Tapahtuma oli mielestämme erittäin onnistunut ja se antoi paljon enemmän kuin raha olisi koskaan voinut antaa. Palaute oli erittäin positiivista ja oli mahtavaa nähdä meidän käsiemme jälki koko tilan suunnittelussa ja tapahtuman toteutuksessa. Apuna meillä oli suuri joukko yhteistyökumppaneita sekä mahtavat ohjaajat. Kiitos kaikille! Ilman teitä Kotoin olisi jäänyt vain suunnitelmiksi paperille.

Toivottavasti paikalliset nauttivat tuona sunnuntaina aurinkoisesta kelistä sekä Kotoinin sisustustarjonnasta.

Nyt kuva satoa tapahtuman liiketilasta ja kahdesta showroomista, joiden stailauksesta vastasin. Jos haluat tutustua Mokan ja Casamin showroomeihin, klikkaa itsesi Emmi-Riika S:n blogiin !Kuvaaja: Emmi-Riika Seppälä


Sisustusliike Dreams

Kukka ja Sisustus Neilikka Kommenttilootaan saa jättää viestiä, jos kävit paikalla ihastelemassa showroomeja tai nauttimassa smoothieita. Vai päätyikö jokin ihana sisustusesine kotiisi?

Tunnisteet: ,