Haaveita katalogimaailmasta.

Trendi tietoisuus on parantunut huomattavasti suurten ketju- ja katalogi-liikkeiden taholla. Lähdin tutkailemaan tänä aamuna Elloksen sivuja ja onhan heidän tyylinsä muuttunut paljon 2000-luvun vaihteesta. Nyt trendit näkyvät tuotteissa ja itsekin voisin sieltä kotiuttaa monet tuotteet. 

Pussilakanoista löytyy eläinaiheita mustavalkoisena. Miksei niitäkin voisi ostaa parittomat ja yhdistää rennosti? Meidän makuuhuoneeseen sopisi myös tuo Marimekko-henkinen raidallinen pussilakana. Edulliseen hintaan voisin nämäkin meille kotiuttaa. Ja eläinteema jatkuu myös koristetyynyissä. Meille taitaa joskus eksyä tuo siili-koristetyyny, koska on se vaan niin hellyyttävä. Väritkin toimisivat hyvin tekoturkis sisustustyynyn kanssa. 
Rottinki on nyt tämän kesän aikana ollut nouseva hitti. Pakko myöntää, että muoto kieli puhuttelee ja onhan noissa hitsin mukava istua tai rötvätä. 
Valaisimia olisi kaksi, jotka kelpuuttaisin. Skandinaavinen pöytävalaisin sirolla puujalalla sekä teollinen putkesta tehty jalkavalaisin. Meillä tuo sähköasentaja tykkäisi myös näistä ns. tivolivaloista, koska ne ovat led-valot, eivätkä ole niin energiasyöppöjä kuin hehkulamput.

Onko sinun ostoskoriisi viime aikoina eksynyt mitään Elloksen valikoimista?
ellos.jpg

Tunnisteet: ,