Mykkäkoulu loppuu just nyt!

Olen yleensä huono pitämään mykkäkoulua, mutta blogin kanssa on mennyt yllättävän pitkään tätä hiljaisuutta. Nyt päätinkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kertoa kuulumiset. 

Opinnäytetyönä järjestimme sisustustapahtuma Pop-Up Store Kotoinin täällä Kouvolassa. Tapahtuma sujui erittäin hyvin, oikeastaan paremmin kuin osasimme koskaan odottaa. Nyt on jäljellä enää raporttiosuuden kirjoittaminen. Ajatukset ja teot siis sanoiksi. Mutta löpinät sikseen ja asiaan!

Kotona on näiden kuukausien aikana myös tapahtunut paljon muutoksia. En voi ymmärtää, kuinka olen malttanut olla hiljaa näistä. Viimeisin löytöni on ihana uusi keltainen sohvapöytä. Edellinen siirtyi makuuhuoneen puolelle, joten en siitä joutunut luopumaan. Olen modernisti, joka tykkää kaikesta kuluneesta ja ruosteisesta! Hah. Ostin pöydän itselleni palkaksi tapahtumasta, jossa pöytä oli myös esillä. Muita rouheita tuotteita voit löytää Casamista

Toinen rouhea löytöni onkin jo kuukausien takaa. Nyt kaikki sisustuslehteni ovat metalliarkun sisällä piilossa ja turvassa kissalta. En tiedä saako näitä arkkuja enää, mutta omani hankin Mokasta!


IMG_6676.jpg

IMG_6677.jpg

IMG_6686.jpg

Olohuoneen hyllyille tein pitkästä aikaa uudet asetelmat, jotka piristävät nekin uutuudellaan sisustusta kotonamme. 

IMG_6683.jpg

Huomasitko hyllyllä olevan uuden Arabian keraamisen kukkaruukun? Aah, nyt niitä on kaksi!

IMG_6684.jpg

Yksi pitkän haaveen kirpputorilöytökin tuli tehtyä tässä kesällä. Haaveilin kauan vanhasta nahkarahista ja yhtäkkiä sellainen tupsahti melkein nenäni eteen. Kissakin kehrää onnessaan rahista.

 IMG_6680.jpgTunnisteet: ,