Kiristyvä hampaiden purenta ja harmaat hiukset.

Aika on ollut kortilla. Ajatuksissa pyörii vain yksi asia - Pop-Up Store Kotoin. Toisin sanoen se on opinnäytetyömme yhdessä luokkakaverini Emmi-Riikan kanssa.


Aloitetaanpas tarina aivan alusta! Eli eniten minua itseäni stressaa kaikki tekemättömättä työt. Keväällä päässä pyöri vain; "Pakko tehdä jotain opinnäytetyönä!", mutta mitään ajatusta siitä en saanut kasaan kuukausien vain vaihtuessa. Yhtenä iltana nukkumaan mennessäni koin todellisen lampun syttymisen! Tietokone äkkiä auki ja ajatukset ylös! Siitä alkoi Pop-Up Store Kotoisen hahmottelu. Päivien kuluessa huomasin homman olevan liian haastava ja suuri yksinäiselle opiskelijalle, joten hommaan oli saatava toinenkin! Emmikin on näitä sisustukseen hurahtaneita tyyppejä, joten hän tuli ensimmäisenä mieleeni eikä kauaakaan kun Emmi oli ylipuhuttu hommaan mukaan.

Tuosta kaikesta on siis monta kuukautta jo aikaa ja nyt ollaan loppusuoralla. Maaliviiva häämöttää ruutulipun liehuessa, mutta vielä ei aivan ole sen aika.

Liiketila on siinä kunnossa, että ensi viikolla siellä voi alkaa rakentaa! Joten täällä blogin puolella tulee olemaan hiljaista, mutta todellisuudessa mennään tukka putkella 24/7!

1102671_10201742958724576_2068756964_o+(
Jasmin Kaalinpää - Graafikko
Löydät meidät myös Facebookista !

Tunnisteet: