90-luvun sininen värisyttää vieläkin.

Taas luvassa postausta, jossa kerron "Ei koskaan"-fiiliksiäni. 90-luvulla, jolloin vietin lapsuuteni, oli monen suomalaisen mieleen sininen sisustuksessa. Ei ollut mun juttu. Ei sitten yhtään. Sain yliannostuksen sinistä ja pidin pitkään huolta, ettei omassa kodissani ole mitään sinistä. 

Vuosi sitten ostin siniharmaan raitamaton makuuhuoneeseen ja se tuntui jo radikaalilta vaihtoehdolta. Nyt sitten tilasin H&M:ltä nämä siniset sisustustyynyt, jotka ovat mielestäni ihanat ja raikkaat.

Mutta en siis sulata kaikkia sinisen sävyjä. Siinä se jutun juju onkin - sävyissä. Siniharmaa tai näissä tyynyissä oleva deniminsininen ovatkin trendikkäitä värejä. Ja hei, eikä niillä sinisen sävyillä pidä vuorata koko kotia! 

Meillä oli olohuoneen sohvalla ennen näitä tyynyjä keltamusta- meininki. Nyt se sai siirtyä makuuhuoneeseen, joka kaipailikin hieman väriä. Pienillä tekstiilien vaihdoilla koti tuntuu niin uudelta ja kiinnostavalta jälleen.I have just now learned to like blue since 90's. It was the most horrible color and after 15 years I'm starting to like it. I just love these new pillows. Those are from H&M Home- collection.

Tunnisteet: , , , ,