Trendihaukan aistit valppaina.

Tällä jutulla en missään nimessä halua kehuskella, mutta hauskan jutun tästä saa aikaiseksi. Uudempi lukija ei välttämättä muista, että olin työharjoittelussa Avotakalla viime kesänä. Tein siellä paljon erilaisia juttuja, ja eniten olen ylpeä liukuväri- aiheestani, jonka piti olla pieni palsta, mutta siitä tehtiinkin koko sivun juttu. Opiskelijana ja keltanokkana alalla osaa olla pienestä iloinen. Muutenkin rakastin koko työtä, toimituksen väkeä ja 2012 kesää. Parempaa työharjoittelupaikkaa olisi voinut toivoa.

Mutta jos siirryn aiheeseen,niin huomasin Facebookin kautta Vinkel Homes Oy:n lisänneen seinälleen kuvan, jossa Divaani-lehti on tehnyt samasta aiheesta jutun maaliskuussa 2013. Ensinnäkin trendin on voinut haistella jo kauan olevan ilmassa. Kohtahan sen voisi sanoa jo olevan ohi? Avotakassa juttu ilmestyi syyskuussa 2012 ja jutun tein kesäkuun aikana. Helpompihan nyt on juttua vääntää, kun liukuvärjäystä on jokaisen kaupan sisustustuotteessa, kun viime kesänä sitä sai vielä kaivella kivien ja kantojen alta.

Mutta voin olla siis itsestäni ylpeä,että haistoin trendin Divaania ennen. Ja nyt toivon,ettei kukaan polta päreitään tämän jutun takia, vaan osaa ottaa tämän hyvällä asenteella. 

Ja onhan Divaanin sivu erittäin herkullinen ja sisältää paljon asiaa. Peukut tietenkin sille.

Ihanaa perjantaita kaikille!
Avotakan liukuvärjäys. (Pahoittelen skannaukseni huonoa laatua.)


Divaanin liukuvärjäys.
Tunnisteet: , ,