Olen nainen - mieleni saa muuttua.

Sunnuntaina oli hurja siivouspäivä kotona. Lakanoita vaihdettiin ja  olohuoneen järjestys vaihtui keväisempään. Myös koko viikon olin kaivanut esiin kirpputorille meneviä tavaroita, ja niitä olikin yhtäkkiä kasapäin. Kröhöm. Tavaraa oli niin paljon, että meillä ei viikkoon saunota! Yhtäkkiä huomasin tavararöykkiöiden valloittavan lauteet ja koko saunan. Toivotaan, että suurin osa tavaroista löytäisi uuden ja paremman kodin. Nyt on ihanaa kun vaatehuoneessa on tilaa ja lipastoistakin tyhjeni kokonaisia laatikoita. Kaapit eivät pursua, joten sielukin lepää.

Makuuhuoneessa vaihdoin yöpöydäksi Tapiovaaran tuolin, koska siihen sai paremmin lukuvalon kiinni. Tuon valon ostin kesällä kirpputorilta eurolla, joten kallis investointi se ei ollut! Nyt vihdoin sain sen käyttöön. On ihanaa lueskella sisustuslehtiä ennen nukkumaanmenoa. Ennen omalla puolella ei ollut lukuvaloa ollenkaan. 

Vielä tahtoisin muistuttaa, myös itseäni, että älä koskaan sano - ei koskaan! Marmori on jo pitkään tehnyt tuloaan ja kirpputoreilla marmorisia tavaroita on joka nurkassa. Hinnat eivät päätä huimaa. Itse ostin pitkän ysäri-inhon jälkeen kolme marmorista kynttilänjalkaa. Hintaa taisi yhteensä olla noin 3e luokkaa? Eli jos siis olet inhonnut marmoria, mutta alat lämpenemään asialla, niin kiirehdi äkkiä kirpputorille, ennen kuin myyjätkin tajuavat nostaa tuotteiden hintoja.

IMG_0746.jpg


IMG_0743.jpg

IMG_0741.jpg

IMG_0747.jpgTunnisteet: , , ,