Kuuminta hottia.

Tein pienen kollaasin tämän hetkisistä tai nousevista trendeistä.

Zic zac -kuviot ovat pinnalla nyt ja tulevaisuudessakin. Myös muut graafiset ja selkeät kuviot toimivat tämän hetken trendinä.  (Tyyny: Anttila)

Viime vuosina on suosittu valkoisia kalusteita, mutta nyt puu on palannut takaisin ja hyvä niin! Eihän kukaan jaksa tasapaksua sisustusta kauaa? (Lipasto: Ikea)

Kupariset esineet ovat hitaasti, mutta varmasti rantautuneet meidän mielikuviin kauniista esineistä. Kupari on hauska kaveri hopealle ja kullalle. Miksei kaikkea kolmea voisi sekoittaa keskenään? (Kuva: Pupulandia. Henkarit Hay)

Liukuväri on pitkään myllännyt hiusten ja vaatteiden parissa. Viime vuonna saimme kokea sen myös sisustuksen puolella. En koe sen vielä olevan ohi, koska uusia liukuvärjättyjä tuotteita tulee koko ajan lisää. (Tyynyt: Anttila)

Kasvien vihreys on kaunista kotona. Kekkilä lanseerasi ihanan malliston kasvien säilytykseen liittyen. Tämä villitys meinaa itseltä lähteä käsistä! (Ruukku: Sky Planter)

Batiikkivärjätyt ja muut käsinvärjätyt pinnat ovat muodissa. Niillä saadaan sisustukseen ripaus rentoa otetta. Sopii erittäin hyvin myös moderniin sisustukseen. ( Tyyny: H&M)

Hyi, se niin kammottu 90-luvun materiaali, marmori. Karvat nousivat pystyyn, kun huomasin ihmisten kaivaneen vanhat marmoriset kynttilänjalat esiin ja nauttineet niiden "kauniista" olomuodosta. Äskettäin huomasin hairahtaneeni tähän samaan ilmiöön. Never say never.

trendi.jpg

Tunnisteet: ,