Halpaa, mutta sitäkin kauniimpaa.

Tunnen itseni tällä hetkellä melkoiseksi tavarahamsteriksi, vaikka ehkä todellisuus onkin muuta. Viime aikoina on tullut tehtyä niin paljon löytöjä, jotkut tarpeellisia kun taas toiset vain kauniita. Onneksi laitan samaa tahtia takaisin jakoon kuin hankin lisääkin. 
Tässä nyt esittelen kolme hankintaa,joihin olen erittäin tyytyväinen. 
Ensimmäinen on tuotu merten takaa Thaimaasta asti, nimittäin nuo valkoiset pallovalot. Olihan minulla jo ne lilat, mutta niiden väri ei ole koskaan ollut mielestäni aivan täydellinen meille. Nyt noihin on vaihdettu pistoke suomalaiseen talouteen sopivaksi.

Tänään matkaani tarttui tuo suuri pärekori kirpputorilta. Hintaa oli riittävästi, mutta vielä se oli erittäin edullinen tuon kokoiseksi arkuksi. Sinne sujahti hetkessä dvd:t, pelit ja vempaimet. Huokailin aamulla kun ei tuo meidän tv-taso kätke niitä "vempaimia", mutta ratkaisu löytyi nopeammin kuin uskoinkaan.

Nettikirpputorin kautta löysinkin tämän erittäin kauniin taulun. En rehellisesti sanottuna osaa sanoa, mikä tuossa minuun oikein vetosi, mutta värit ovat täydelliset. Tauluhan on suurimmaksi osaksi valkoinen, jossa on ripaus mustaa ja sinistä. Naisen silmät ovat kuin bambilla; suuret ja tunteisiin vetoavat. Ilman suurempia selittelyjä on taulu erittäin kaunis. Eikä hinnalla pilattu. Kokoahan taululla on melkoisen paljon, eikä ole mikään rimpula yksilö. Kiitos kauppiaalle tuosta.Tunnisteet: , ,