Kevään odotus.

Talvi on ihanaa aikaa, mutta myös kevään odotus on nyt korkealla. Tilasin H&M:n kevätmallistosta kolme ihanaa uutta ja raikasta tyynynpäällistä. Viime kesänä ompelin itse Marimekon pisteellä ilmaiseksi tuon räsymatto-kuosisen tyynynpäällisen. Olen vieläkin niin tykästynyt siihen,että päätin hankkia sille seuraksi muutaman kaverin. Nuo H&M:n raikkaan raidalliset tyynynpäälliset ovat täydelliset kaverit räsymatolle. Värit passaavat juuri eikä melkein. 

Pienenä tyttönä kävin Kolmårdenissa Ruotsissa, joka on pohjolan suurin eläinpuisto. Siellä näin myös ensimmäistä kertaa ihka oikean kirahvin ja niistä tuli keräilyni kohde. Villitys on nykyään jo laantunut, mutta en voinut vastustaa kun tuon printin näin. Sillä sain hieman pehmeämpää tunnelmaa noinkin kirkkaiden, räväköiden ja graafisten tyynynpäällisten rinnalle. Nyt voin rauhassa odotella kevään tuloa, kun kotona on jo näin raikasta. Tämä tekee erittäin hyvää Joulun "krääsän" jälkeen. 
P.S Laukut on nyt pakattu ja odotan kotona lähtöä lentokentälle. Eli minä lähden lomalle ja palailen aurinkoisten kuvien kanssa taas kahden viikon jälkeen. Saletisti natsaa!


Tunnisteet: , , ,