Vuosi 2012

Tammikuussa:

Muutto oli suoritettu marraskuussa ja nyt vihdoin tavarat alkoivat löytää oikeille paikoilleen.Helmikuussa:

Hankimme Jouluna 2012 uuden ruokapöydän, koska edellinen oli liian pieni. Uusi pöytä ei ollut se mieluisin valinta, mutta kiire sen saamisella oli. Ruuanlaitto alkoi maistua isomman keittiön myötä.
Maaliskuussa:

Alkoi tuunaaminen! Ikean pöydän pinta oli kupruillut, joten pensselit esiin! Myös kirjahylly sai maalia pintaansa! Siniset sohvat olivat tuolloin vielä taloudessa. Oi kuinka niitä "rakastinkaan"!

 Huhtikuussa:

Oli pääsiäiskoristeita ja raikkaita värejä. Sekä ennen vappua minun synttärini. Tässä kuussa riitti väriä! Makuuhuoneen liian pieni päiväpeitto aiheutti harmaita hiuksia, mutta vain minulle.

Toukokuussa:

Toukokuussa hankittiin vanhoja pinnatuoleja ja maalattiin pöytä valkoiseksi. Raikkaus löysi meidän keittiöömme. Mies sai myös rakentaa vanhasta valaisimen rungosta makuuhuoneeseen valaisimen. Toukokuussa sain sisustaa omaa kotia vain viikonloppuisin, koska olin työharjoittelussa Avotakalla.

 Kesäkuussa:

Siirryttiin pihan puolelle somistamaan. Kukkien istutusta ja kesävalojen asentamista ympäri pihaa. Oli niin kivaa ensimmäistä kertaa laittaa omaa pihaa! Sisälläkin tapahtui paljon muutoksia: uusi sohva ja verhot makuuhuoneeseen. Myös mattokin kerkesi vaihtumaan. Muutos oli huima ja mieleiseen suuntaan!
Heinäkuussa:

Pääsin ensimmäistä kertaa kunnon lomamatkalle, mutta kerettiin silti myös kotonakin sisustelemaan. Uusia sisustuselementtejä tuli paljon. Rakkain taisi olla nimpparilahjaksi saatu pärekori, josta olin haaveillut pitkään. 

Elokuussa:

Muotitrendit kutkuttivat, eli liukuvärjäys. Niistä sain tehdä Avotakkaan myös oman sivunkin! Omituinen posliinipää muutti meille. Tiedän, että tämä jakaa niin paljon mielipiteitä. Myös yksi haaveissa ollut design hankinta muutti meille asumaan, eli Tapiovaaran Fanett-tuoli!
Syyskuussa:

Kyllästyin vihreisiin johtovalaisimiin. Syksy alkoi tulla, joten pihalle (ja myös sisälle) tuli syksyisiä somisteita. 

Lokakuussa:

Meille muutti omituisia otuksia lisää. Mies oli tästä niin innoissaan, heh! Kai kuulet ironian. Mieli kaipasi ja hapuili kotiin lisää lämpöä tekstiilien avulla.

Marraskuussa:

Ostettiin kerralla kasa uusia maljakoita. Entuudestaan niitä oli vain yksi. Lisää lämpöä kaipasi sisälle, joten talja siirtyi Fanett-tuoliin.
Joulukuussa:

Meillä näyttää tältä. Huh huh, kylläpä meillä on tapahtunut paljon muutoksia. Ei niitä itse edes muista, mutta kuvavirta virkisti muistia kovastikin. Suurimmat muutokset: kirjahyllyn värimaailma, sohvien vaihto, ruokapöydän maalaus ja makuuhuoneen tekstiilien vaihto kokonaan.Mahtavaa Uutta Vuotta Kaikille Tasapuolisesti!

Tunnisteet: