Kirpparilöytöjä

Oon tällä viikolla tehny ehkä parhaimpia kirpputorilöytöjä ikinä. Ja kaikki ovat facebook-kirpputorilta! Aidon nahkatakin sain 7e:n hintaan (vanha olikin jo hajoamispisteessä,joka oli myös kirpputorilta), biletopin illaksi 2e:n hintaan (ihana ystävä tulee yökylään meille ja viihteellehän on pakko lähteä!) ja sitten ihan lemppari juttu. Iittalan Jars-purkit. Kaksi maksoi siis 7,5e! Olikohan kaupassa normaalisti yhen hinta n. 15e?
IMG_3167.JPG
Jokaisen kodista löytyy aivan varmasti monen moista tilpehööriä, mitä noihin Jars-purkkeihin voisi laittaa. Itselle tietenkin ensimmäisenä tuli mieleen mausteet yms muut, joita voisi purkkeihin laittaa.
IMG_3168.JPG
Toinen ajatus mielessäni oli hiuspinneistä ja pienistä koruista (esim. nappikorvikset), jotka säilyisivät noissa kätevästi. Vielä ei ole siis mitään noihin päätynyt, mutta kyllä täältä huushollista jotain pientä niihin löydy.
IMG_3169.JPG
Kätevät tiiviit kannet takaavat esim. mausteiden säilymisen. Näiden yksinkertainen muotoilu on mieleeni. Iittalalta löytyy paljon silmänruokaa lasin muodossa!

Tunnisteet: