Eteisen esittelyä.

Oli onni, että meidän kirjahylly mahtui eteiseen, eikä sitä jouduttu väkisin tunkemaan olohuoneen puolelle. Tuossa sillä on tilava ja juuri sopiva paikka. Sisälle tultua kirjahyllyn päälle lentää postit ja avaimet pois käsistä, eikä tarvitse erillistä tasoa tuohon. Kaipaisin vain enemmän ovia tuohon hyllyyn, jotta pölyä ei kerääntyisi niin paljon, eikä kirjahyllyn sisältökään näkyisi heti ensimmäisenä kaikille. Pitäisi ottaa projektiksi siivota tuo hylly ja järjestää uudelleen. Muutossa sitä vaan lätki tavarat sinne sun tänne. p.s Anteeksi tuosta kissan tyhjästä ruokalaatikosta ja mun matkalaukusta;)

En osaisi olla ilman kokovartalopeiliä, koska pihallehan en lähde, ennen kuin olen nähnyt koko asukokonaisuuden kerralla, enkä kurkkimalla jostain pikkupeilistä. Ihanasti peili heijastaa sekaisen vaatenaulakon. Meillä ei ainakaan ole liian stailattua kun kuvia otetaan;)

Ikean seinätarra, jota löytyy varmasti joka taloudesta. Äidiltä tuo jäi käyttämättä, joten päätin sitten käyttää sen. Vahingossa kiinnitin sen tuohon (mietit nyt, miten voi vahingossa laittaa seinätarran paikoilleen, mutta minulta sekin käy kuin tanssi!;)) ja nyt tällä hetkellä siinä on kyllä jo kenkäkaappi edessä, koska vaatenaulakon alla se oli vain epäkäytännöllinen ja tiellä.

Mun Audrey fanitus ei ole loppunut ja olen hieman kylvänytkin sitä ympäri taloa;) Mieheni on asiasta innoissaan! Heh! Muutama taulu odottaa vielä paikkaansa!;) Khih!

Lamppu, joka ei käy mihinkään, ei löydä paikkaansa ja on vain turhana kirjahyllyn päällä. En tiedä pitäisikö myydä se pois kirpparilla, antaa jollekkin tarvitsevalle vai antaa vaan olla tuossa ja odottaa sopivaa hetkeä. Tyyliini tuo ei ehkä enää niin mahtavasti käy, mutta mietitään asiaa vielä hetki!

Tunnisteet: ,