HM:n valikoimista!

Katselin tuossa HM:n Home osastosta, että mitä sitä omaan kotiin vielä tarvitsisi tai haluaisi;) Paljonhan siellä on kaikkea kivaa, mutta itse etsin osan alennuksesta tai muuten vain halvalla hinnalla.

Ensimmäisenä löytyi ihania graafisia kuvioita tekstiileistä. Olohuoneeseen voisin laittaa harmaiden tyynyjen rinnalle nuo beiget tyynyliinat. Kävisi ne meillä kyllä makuuhuoneeseenkin vaaleanpunaisten tilalle. Graafiset linjat ovat kyllä mun mieleen. Ja mun mielestä nuo käsipyyhkeet sopisi mainiosti meidän vessan tumman harmaaseen seinään ja valkoisiin kalusteisiin. Olisi oikea piristysruiske. Vessan uusi sisustuskin pitäisi kuvata teille;)
 Sitten valitsin muutaman jouluisen jutun ja älkää nyt luulko, että mä aion niitä enää käyttää, mutta ensi vuodeksi saisi nyt halvalla juttuja! Opiskelijahan ensimmäisenä miettii rahaa ja kuinka paljon asiat maksaa. Tänä vuonna meillä ei ollut oikeata kuusenalusmattoa ja nyt sellaisen saisi reilulla 5€:n hintaan! Toi sopisi juuri mun tyyliini, eikä olisi sellainen "tyhmä" alennuksesta hankittu ostos! Toisena juttuna löysin muutaman euron kappale hintaan kivoja jouluisia käsipyyhkeitä! Saisi levitettyä joulun tunnelmaa sitten ensi vuonna eri puolille kotia! Ja kuinka hienolta toi pyyhe näyttää harmaan kanssa;)
 Keittiöön haluaisin ehkä rauhallisemmat verhot ja HM:n valikoimista löytyi suht edulliseen hintaan perus vaaleanharmaat verhot! Mutta meillä ei ole verhotankoja täällä, joten nuo renkaat näyttäisivät mielestäni hassuilta. Keittiön pöydälle taas hillittyä ja graafista, eli mustavalko-raidallinen pöytäliina. Ja sotkujen välttämiseksi hankkisin tuollaiset ihanat mustavalkoiset tabletit, jotta pöytäliina ei olisi heti likainen.
Tälläisiä juttuja tällä kertaan. Katsotaan saisinko kuvattua WC:n teille ja sinne hankitun uuden kaapin! 


Tunnisteet: ,