Kaksplus.fi

8.7.2017

DIY / SEINÄVAATTEESTA TYYNYKSI

Jotkut teistä lukijoista saattavat muistaa vielä minun maaliskuisen kirpputorilöytöni – sen karkkisen seinävaatteen? Jos ette, niin tässä teille muistutus – klik! Löysin siis kirpputorilta seinävaatteen, jonka värit miellyttivät silmääni erittäin paljon. Joku siinä löydössä kuitenkin tökki, mutta en siitä kokonaan halunnut tietenkään luopua. Tupsut minuun siellä kirpputorilla alunperin vetosi sekä se ihastuttava väritys. Seinävaatteen yläosa ei loppuen lopuksi miellyttänyt silmääni eikä se ollut kovin raikas. En saanut siihen myös kunnollista seinäkiinnitystä, joten eilen revin sen lastenhuoneen seinältä alas ja surautin siitä tyynyn muutamassa minuutissa.


Nyt voin sanoa rakastavani sitä. Tyynyn taustapuolelle jäi nuo ns. epämiellyttävyydet ja etupuolelle ne paljon rakastamani tupsut ja niin tietysti myös ne pastelliset karkkivärit. Nyt kaipaisinkin enemmän samaa sävymaailmaa ilostuttamaan meidän olohuonetta, mutta onneksi jo yksi ihana väripari tuolta tilasta löytyy – nimittäin tuo afrikkalainen kori.Mitä mieltä olet tuunauksestani? Kannattiko? Mielestäni tuo on nyt tosi uniikki tyyny, eikä varmasti toisessa olohuoneessa samanlaista ole – se vasta onkin ihanaa.

4 kommenttia:

 1. Tuo oli eka postaus jonka sulta luin 😄
  siitä tuli tosi söpö ja samaa mieltä, nyt on parempi 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä nyt niin paljon kivempi. Väritkin on jotenkin aivan täydelliset näin tyynyn muodossa ☺️

   Poista
 2. Söpö tyyny tuli :) Ja tuo sienijakkara oih.....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvassa näkyy toinen meidän sienijakkaroista ja tämä kuvissa näkyvä yksilö pelastettiin anopin aarreaitasta meidän kotiin piristämään lapsen arkea. :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita. :>