Kaksplus.fi

6.6.2017

MATKAKUUME HELPOTTAA MATKUSTAMALLA

Nyt kun olen viettänyt melkein kaksi vuotta kotona ja ihan oikeasti pelkästään kotona yöpymällä, lukuunottamatta pari kuukautta sitten tekemäämme Skidit risteilyä, on ihanaa päästä vaihtamaan maisemaan – edes hetkeksi. Olemme pidemmän aikaa kuumotelleet matkustamisella jonnekin lämpimään, mutta vasta viikonloppuna se alkoi tuntua oikealta päätökseltä. Uskomme, että lapsemme on jo niin iso, että osaa olla lentokoneessa sen muutaman tunnin ajan, eikä raivoa koko lentoa kanssa matkustajia ihastuttaen. Uskomme, että hänen kanssaan on jo melko helppo liikkua.


Varasimme eilen matkan Alanyan lämpöön, koska sinne löytyi vielä paikkoja kivoista hotelleista täysihoidolla sekä hinta viikon matkalle oli kohtuullinen. Eilen kävimme heti aamusta myös ottamassa tytöstä passikuvat ja tänään saimme hakemuksen etenemään poliisilaitoksella. Nopeasti tämä kävi – niin kuin meidän matkasuunnitelmat aina – mutta en montaa viikkoa kauempaa jaksaisikaan odottaa. Tässä on niin hemmottelua vailla, ettette uskokaan. Ai miksikö? Lupaan palata tähän aiheeseen tarkemmin vielä myöhemmin tällä viikolla.Nyt saa heitellä sellaisia must vinkkejä kommentteihin, mitä tulee ottaa huomioon kun matkustaa taaperon kanssa tai millä tekee matkasta aikuisillekin rentouttavan! Minua kiinnostaa myös, miten kannattaa rattaat pakata, jotta ne saapuisivat koti Suomeen asti ehjinä? Ensimmäistä kertaa matkustamme siis kolmestaan, joten tästä valmista melko erilainen reissu aikaisempiin verrattuna.

En malta odottaa <3

2 kommenttia:

 1. Voi, ihanaa reissua! Me oltiin esikoisen kanssa ekalla lentomatkalla ulkomailla juurikin Turkissa, mutta Kusadasissa. Tykättiin ihan hirveästi! Ruoka oli hyvää, edullista ja lapset otettiin joka paikassa hienosti huomioon. Leikkipaikkoja oli paljon ja lapset oli tervetulleita kaikkialle. Ravintolassa henkilökunta saattoi ottaa taaperon syliin ja antaa meidän vanhempien syödä rauhassa loppuun. Lapsi oli hieman hämmentynyt aluksi. :D

  Vinkkeinä sanoisin, että lähtekää avoimin ja rennoin mielin. Kaikki järjestyy kyllä! Lennolle paljon naposteltavia, ajanvietettä ja wet wipesejä mukaan. :) Ja vaippoja! Turkissa ne saattaa olla aika tuhdisti hajustettuja.

  Meillä on 1v 10kk ikäinen taapero ja 4v lapsi, joten melkoista hulinaa riittää meilläkin. Jos jatkossakin kiinnostaa lapsiperheen reissuilut, niin mun blogista löytyy meidän reissukokemuksia budjetilla tehdyistä matkoista: www.lahinnakauempana.fi

  Juuri tänään muuten sain blogiin ison vinkkipostauksen: Vinkit lasten kanssa matkailuun

  Teille tulee ihana matka, ihan varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me otettiin hotelli täysihoidolla, joten uskon matkasta tulevan helppo ruokien ja ruokailujen puolesta. :)

   Lento ja pitkä bussimatka kyllä vaativat omat virikkeet. Niitä olenkin tässä miettinyt kovasti!

   Käyn varmasti tutustumassa teidän reissuihin! Kiitos vinkistä <3

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita. :>