SKIDIT RISTEILY


Laukut on jo osittain pakattu ja meidän ensimmäinen reissu pienen kanssa on jo lähtökuopissaan. Jauu, Skidit Risteily täältä tullaan! Huomenna lähdemme siis Tukholman risteilylle perheen kesken, jossa samaan aikaan järjestetään lapsiperheille sopivaa ohjelmaa.

Ollaan paljon puhuttu tytölle reissusta, mutta en usko hänen ymmärtävän mitä tuleman pitää. Tuskin saan itse nukuttua, kun malttamattomana odotan miten hän reagoi laivan lähtöön ja kaikkeen ihmeelliseen mitä ympärillä tapahtuu. Onko siellä ruutujen ääressä muita kyseiselle matkalle lähtijöitä? Saa myös heittää kikkakolmoset taaperon kanssa reissaamiseen.

Tukholmassa en ole käynyt pitkään aikaan, joten on mielenkiintoista myös päästä naapurimaan pääkaupunkia tutkiskelemaan, ja tietenkin kiertelemään kauppoja. Mitäköhän mies ja taapero tekevät sillä aikaa? Jaiks.

Nyt yritän olla stressaamatta matkaa etukäteen ja toivon, että kaikki uusi ja ihmeellinen pitää taaperon tyytyväisenä. En usko matkan olevan rentouttava perhereissu, mutta toivon toiminnallista, ihastuttavaa ja viihdyttävää risteilyä.

Tunnisteet: ,