Kaksplus.fi

2.3.2017

KIRPPUTORIHARAKAN LÖYDÖT / SEINÄVAATE

Aloitin tämän juttusarjan jo CASA Blogien aikana, mutta nyt olisi luvassa ensimmäinen osio täällä bloggerin ja Kaksplus-blogiverkoston aikana. Olen siis aikamoinen kirpputorien kiertäjä; oikeastaan näin on aina ollut. Nyt löydöt ovat usein lastenvaatteita tai muuta lapsiin liittyvää, mutta sisustusjuttujakin tulee välillä bongattua. Tämän kertaisessa löydössä on kyse jostain lastenhuoneen sisustukseen liittyvässä. Instagramissa minua seuraavat ovatkin jo nähneet pienen palan tästä, mutta nyt blogissa luvassa kattavampi esittely.Tuote: Seinävaate / ryijy


Hinta: 8€


Löytöpaikka: Perhekirpputori Centtilä / Kouvola


Tuotteen tarkemmat tiedot: Pastellinsävyjä viljelevä ryijy, joka sopi lastenhuoneeseen kuin nenäpäähän. Kunto on oikein hyvä ja siisti, mutta odottaa vielä parempaa kiinnitystä; nyt ryijyn reuna vielä hieman mutkalla tästä johtuen.


Hitti vai huti: Hieman mietin onko tuo kokonaisuutena täysi kymppi, mutta nuo pastellinsävyiset tupsut saivat minut ihastumaan kyseiseen seinävaatteeseen. Hintaansa nähden oikein kelpo yksilö; onhan meissä kaikissa pieniä puutteita ja vikoja, mutta silti olemme aika suloisia otuksia; niin myös ryijy. 


Mitä mieltä olet? Oliko löytö hitti vai täysi huti?


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No voi harmi! Onneksi minä löysin tästä rakkauden ja sen myötä seinävaate sai uuden söpön kodin <3

   Poista
 2. minusta aika söpö :) en ole aiemmin katsonutkaan blogiasi :)jään seuraamaan ! Kiva blogi :)!

  VastaaPoista
 3. Itse inhoan ryijyjä ja omalle seinälle en ikinä laittaisi. Mutta. Värimaailmaltaan tämä sun yksilö kyllä istuu hyvin lastenhuoneeseen ja jos ryijyistä tykkää niin onhan tää sillon hitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Eli tämä on siis ainakin hitti minun näkökulmastani, kun ryijyistä pidän. :)

   Poista
 4. Hauska 😊 näyttää sopivan teille tosi hyvin 👍

  VastaaPoista
 5. Täältä löytyikin vastaus mun kysymykseen.. Mun mielestä tämä ryijy on ihan tosi suloinen ja söpö! Kaavailin jo, että kysyn osaisiko oma mummo tehdä jotain vastaavaa (kutoo mattoja)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysy ihmeessä! Minusta nuo tupsut ovat ryijyn parasta antia! Olen miettinyt, jos tekisin siitä tyynyn, mutta vielä se saa toistaiseksi keikkua seinällä. :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita. :>