JOULUKALENTERI LUUKKU 4.

luukku4.jpg



Onko maritus saanut aikaan sen, että joulukoristeiden joukossa on monta turhake joulupalloa? Minulle kävi näin ja mietin samantien, että miten pääsen näistä eroon, kunnes nappasin hauskan idean eläinpalloihin täältä, mitkä oli yllättävän helppo toteuttaa. Tosin en seurannut alkuperäistä ohjetta, vaan päätin tehdä enemmän omaa silmää miellyttävät ketut.



kotoin_3340.jpg



Joulupallot onnistuu maalata niin kiiltävien kuin mattapallojenkin päälle.



Tarvitset:



kotoin_3336.jpg



Maalaa koko pallo valkoisella maalilla muutamaan kertaan. Tässä kohtaa pihdit on erittäin kätevä työväline, jos ei halua sormenjälkiä palloon. Kerrosten välissä on annettava kuivua, mutta akryylimaalit kuivuvat onneksi melko nopeasti. Sekoita sopiva oranssisävy. Maalaa sillä pallon takaosa sekä muotoile nenänvarsi samalla sävyllä. Lopuksi tee mustalla sävyllä silmät, nenä ja vaikka suu, jos näin haluat. Lopuksi palloon lisätään huovutetut korvat. Huovutusohjeet löydät täältä. Huovuttaminen oli helppoa. Tein itse 2dl kupin pohjalle huovutuksen, ja siitä olisi tullut neljään palloon korvat. Liimaa korvat kuumaliimalla ja anna pallon kuivua. 



kotoin_3337.jpg



Näissä palloissa mielikuvitus on vain rajana – nyt kaivamaan satukirjat esiin kaapeista ja etsimään inspiraatiota erilaisiin joulupalloeläimiin.



kotoin_3339.jpg

Tunnisteet: ,