JOULUKALENTERI LUUKKU 2.

luukku2.jpg



Ensimmäinen adventti sujahti ohi kuin maantiekiitäjä ja seuraava on jo tulossa. Unohditko sen totaalisesti, eikä kynttelikköä tämän merkiksi ole hankittuna tai tehtynä? Ei haittaa, nyt luukusta 2. paljastuu nopea kynttelikkö. 



kotoin_3229.jpg



Nappaa kaapista neljä mukia tai pientä kulhoa. Kipaise metsästä, jos lumi ei ole peittänyt joka kolkkaa, hakemassa sammalta. Täytä kulhot erittäin tiiviiksi sammaleella ja työnnä kynttilät mukien pohjalle saakka. Itse ostin tuollaisia hieman lyhyempiä kruunukynttilöitä Tiimarista. Sopii mittasuhteiltaan paremmin eikä keiku ja kaadu. Koristeeksi sopii pienet tontut, sienet, kävyt tai mistä ikinä satut pitämään. Minä nappasin samaiselta Tiimarin reissulta mukaani muutaman sieninipun, joiden hinta oli vaivaisen euron verran. 



kotoin_3225.jpg



Jos kotoa löytyy jo valmiiksi jotain söpöä, mutta tarpeeksi siroa koristeeksi, niin rautalangasta kieputat koristeelle varren, jonka saat pysymään tiheässä sammaleessa paremmin. Sammal pysyy kivannäköisenä vaikka hieman kuivahtaisikin. Ja miksei tämä sopisi itsessään aattopöydänkoristeeksi. Päätä sinä.



kotoin_3223.jpg

Tunnisteet: