JOULUKALENTERI LUUKKU 14.

luukku14.jpg



Paketointi on sellainen homma, jota joko rakastaa tai vihaa. Itse kuulun niihin, jotka rakastavat näperrellä ja silmiin sattuu, jos paketista tulee ruttuinen ja epäsiisti. Bonusta tulee kauniista papereista ja lahjanaruista, mutta mitä jos ei tahdo ostaa paperia, joka revitään lahjan ympäriltä ja heitetään samantien rypistyneenä roskiin. Tässä tulee sinulle mukava vaihtoehto.



Itse kääräisin nämä paketit Marimekon mainoslehtisen irti revityistä sivuista. Ja täytyy sanoa, että paljon kauniimmat näistä tuli kuin niistä iki-ihanista joulupukki- ja tonttupapereista – tyylikästä ja vielä aivan ilmaiseksi. Mainoksen luin tietenkin ihastellen sivuja ja tuotteita, mutta vielä siitä sai ilon irti kääräisemällä joululahjat siihen. Tämä idea ei ehkä toimi pulkkien ja potkumopojen paketoinnissa, mutta kirjat, suklaat ja muut pienemmät kääröt sujahtavat oivallisesti kierrätettyihin papereihin. 



kotoin_3436.jpg



Lahjanarut ovat Clas Ohlsonista ja söpöt pakettikortit Tigerista 8kpl/ 2 euroa. Ohuita vanerikuusia tulen ripustelemaan myös kuusen oksille (nämä vilahtelivat myös aiemmin luukussa 12.) – nämä eivät todellakaan ole kertakäyttökamaa, vaan erittäin monikäyttöisiä. 



kotoin_3443.jpg



Isompaan kirjapakettiin yhdistin kaksi sivua nätisti yhteen teipillä, joten paketista tuli hauska kääntöpaketti. Ei kannata siis luovuttaa siinä kohtaa, kun lahjapaperi loppuu kesken – rohkeasti vaan teippiä ja vóla! Aloita siis selailemalla sanomalehtiä, sisustuslehtiä ja muita kotiin tulevia mainoslehtisiä, ja laita ne säästöön. Jouluaaton lähettyvillä kun aloitat paketoinnin, voit hyvällä omallatunnolla laittaa kääröt pukinkonttiin.



kotoin_3445.jpg



kotoin_3449.jpg

Tunnisteet: ,