HALLOWEEN ÄITIEN KESKEN

IMG_2969.jpg



Tiedättekö millaisia ne äidit oikein ovat? Siis ne kaveriäidit, joilla on samanikäisiä lapsia kuin sinulla itselläsi. Ne on sellaisia, keiltä voi aina kysyä kun tarvitsee apua johonkin. Heiltä tulee neuvoja kysymättäkin, mutta äänensävy ja viisaus on juuri oikeanlaista, ettei se koskaan tunnu tungettelevalta. Ja jos järjestät juhlat, niin heidät voi löytää yhtäkkiä täyttämästä tiskikonetta ja lakaisemasta lattiaa. Sellaisia ne äidit on - auttavat pyytämättä ja tukevat ettet kaadu.



IMG_2945.jpg



Meillä oli eilen Halloween juhlat juuri näiden tyyppien kanssa, joiden lapset ovat syntyneet vähintään vuoden sisällä meidän lapsesta. Äideistä suurimman osan olen tavannut meidän alueen vauvaryhmästä, mutta joukossa oli myös omasta päiväkodista tuttu sekä koulutaipaleen varrella tavattu. Äidit ja lapset olivat niin suloisia Halloweenasuissaan (meidän juhlat ei ollut kammottavimmasta päästä). Oli valmisasuja ja niitä sukkahousuista rakennettuja pupunkorvia - valloittavia kaikki.



kotoin_2992.jpg



IMG_2979.jpg



En voi ottaa kunniaa kaikesta juhlajärjestelystä itselleni. Sain juhlia kanssani järjestämään kaksi ihanaa naista, jotka auttoivat koristeiden hankkimisessa ja tarjottavien loihtimisessa. Täytyy sanoa, että yksin homma olisi tuntunut melkein mahdottomalta. Juhlat kestivät 5 tuntia, jonka jälkeen kerkesin vielä lelut keräämään laatikoihinsa ja imuriki hurisi hyvää tahtia. Kotiin ei jäänyt kaaosta näiden mahtavien äitien ansioista.



IMG_2970.jpg



IMG_2971.jpg



Juhlia järjestettiin lapset edellä, joten mitään kammottavia koristeita tai asuja ei meidän kotona nähty, mutta sitäkin ihanampaa taisi kaikkiaan olla. Itse olin ainakin aivan innoissani, ja lopulta kauhean väsynyt, mutta niin kovin onnellinen. Lapsikin väsähti aivan totaalisesti, mutta vilkkaasta päivästä huolimatta nukkui paremmin kuin aikoihin. Heti alussa tuli sovittua, että pikkujoulut aiomme järjestää nyyttärimeiningillä, ettei kenellekään vaan iske stressi. Heh, minä en ainakaan ilmoittaudu stressaajaksi! 



IMG_3005.jpg



IMG_2952.jpg



IMG_2956.jpg



Näissä juhlissa naurettiin, itkettiin (lapsia harmitti välillä vuorotellen), syötiin ja vielä vähän naurettiin. Nämä vauhdikkaat päivät imevät hetkeksi energiat kokonaan, mutta mielelle ne antavat energiaa ainakin talven yli. Taidan pakata koristeet yhteen laatikkoon, minkä kylkeen kirjoitan "Halloween". Avaan sen laatikon ensi vuonna tähän aikaan ja muistan nämä juhlat. Toivon myös, että monet tänä vuonna mukana olleista olisivat mukana myös ensi vuonna. 



 



<3

Tunnisteet: , , , ,