NAKED CAKE JA SYNTTÄRIT OSA 2.

Meillä asustaa nyt 1-vuotias, joka ei viralliselta nimitykseltään ole enää vauva, vaan taapero. Taidan silti kutsua häntä vielä vauvaksi, kunnes hän itse vaatii lopettamaan tuon sanan käyttämisen häneen liittyen. On ollut melko touhukas viikko, kun tiistaina aloitettiin juhlinta ja oikeastaan vasta tänään lopetettiin viimeisestä kakkupalasta nauttien. Niin haikeaa, mutta samalla niin ihanaa. Tuosta pienestä on kuoriutunut aivan mahtava tyyppi, joka jaksaa naurattaa meitä joka päivä. 



kotoin_2169.jpg



Lauantaina vietettiin siis toiset syntymäpäiväjuhlat isovanhempien ja kummien kanssa. Näissä juhlissa nautittiin samoista antimista vesimelonihaita lukuunottamatta, mutta kakkua tarjoiltiin sen sijaan. 



kotoin_2182.jpg



Naked cake maistui niin hyvin, ettei montaa palaa jäänyt meille seuraavaksi päiväksi. Kakun sisällä on ihana mansikkarahka, kuohkeaakin kuohkeampi gluteenitonpohja ja päällä kasa mansikoita. En ole leipuri, mutta selviydyin tästäkin ihan kunnialla. Ei kaunein eikä varmasti maukkain, mutta minun taidoillani oikein onnistunut. Eikä tuo kovin vaikeakaan ole toteuttaa. Ohjeen täytteeseen ja päälliseen nappasin täältä



kotoin_2170.jpg



kotoin_2172.jpg



Nyt on ihana hiljentyä viettämään miehen viimeistä lomaviikkoa ja nauttia vielä meidän yhteisestä ajasta. Sen jälkeen pyöritämme jälleen tytön kanssa arkea keskenään aina siihen asti, kunnes seuraava viikonloppu alkaa ja loppuu. Ehkä sitä taas jotenkin saa rutiinit kasaan ja selviää pienen kanssa kahdestaan. Nyt ajatus tuntuu hieman pelottavalta, koska arjessa on ollut toinen mukana kuukauden verran. Toisaalta pyöri se arki aikaisemminkin äidin voimin. Hmm, taidan vain mennä virran mukana.



kotoin_2178.jpg



Mietin tässä vielä, että kiinnostaisiko ketään lueskella juttua mimmin lahjoista? Niistä voisin nappailla muutamat esittelyyn, jos joku vaikka kaipailee lahjavinkkejä pienille? 



 

Tunnisteet: