DIY / SATEEN JÄLKEEN ON POUTASÄÄ

Ensimmäinen ajatus sateesta monella saattaa olla negatiivinen ja harmaa, mutta itse näen sateen raikkaana ja uuden alkuna. Sateen jälkeen voi huomata  auringonsäteiden piristävän vaikutuksen ja tuntea kuinka kaikki on taas mahdollista. 



kotoin_2546.jpg



Eilen illalla päätin, että pilkkuseinä saa jäädä historiaan. Totaalista kyllästymistä ei tuota kohtaan ehtinyt syntyä, mutta tuliterä dc-fix-rulla poltteli laatikossa. Ja sehän tässä kalvossa on parasta, ettei tuo jätä minkäänlaisia jälkiä esim maalattuun seinään. Voi siis huoletta askarrella kaikenlaisia kuvioita, eikä pelätä kyllästymistä niitä kohtaan. 



kotoin_2511.jpg



Olisin tehnyt pilven hempeästä vaaleanpunaisesta, mutta ainakaan Etolasta ei kovinkaan montaa sävyä löytynyt näistä kalvoista. Kirkas pinkki oli lähinnä, mutta kuitenkin liian kaukana suunnitelmistani. Olisiko jollain vinkata liikettä, mistä löytyisi ihania esimerkiksi pastellinsävyisiä dc-fix-kalvoja?



kotoin_2513.jpg



kotoin_2516.jpg



kotoin_2517.jpg



kotoin_2520.jpg



Tunnelma jäi minusta ihanan raikkaaksi. Pilkut alkoivat ehkä jo hieman vilistämään silmissä, joten nyt yleisfiilis on avara ja raikas. Hieman lisää väriä kaipaisin huoneeseen, mutta toisaalta kaikki lelut majailevat päivittäin olohuoneessa, joten eiköhän sitä väriä niistä tule loppujen lopuksi. Kasvetaan ensin hieman, jotta leikit voivat siirtyä oman huoneen puolelle. 

Tunnisteet: ,