DIY / DC-FIX ISKI JÄLLEEN

Vasta muutama päivä sitten väkerrettiin seinälle kontaktimuovista pilvi ja sadepisaroita, mutta nyt olisi esittelyvuorossa jotain aivan muuta diy-juttua dc-fixillä toteutettuna. Nyt päätin kokeilla miten dc-fixillä onnistuu päällystäminen, eikä pelkkien kuvioiden leikkaaminen. Koekaniiniksi pääsi tytön huoneeseen Tori.fi:stä löytynyt seinähylly. Kaipasin tilaan hieman string pocket- tyylistä hyllyä, mutta syvempänä. Hylly löytyi melko nopeasti ja edullisesti, mutta hyllyjen väri hieman mietitytti.  



kotoin_2461.jpg



Ostin valkoista kontaktimuovia, jolla sitten päällystin hyllyt. Päällystämiseen ei mennyt kovin kauaa ja oli yllättävän helppoa, mutta taidan silti olla maalaamisen kannalla, jos jonkin tason tai hyllyn väriä pitää vaihtaa. Tykkään ehkä enemmän, että kalvoa käytetään vain näihin kuviojuttuihin. Tai sitten pitää olla aikamoinen dc-fix-velho, joka loihtii uskomattoman hienoja tuunauksia. Kaukaa hylly on oikein siisti, mutta läheltä syynätessä näkee pieniä kauneusvirheitä.



kotoin_2535.jpg



Tuunaus sopii ehdottomasti hätähousuille, jotka eivät malta odottaa maalikerrosten kuivumista vaan haluavat tuunauksen saman päivän aikana valmiiksi. Kannattaa myös hengittää syvään ennen kuin aloittaa projektin. En suosittele, jos yhtään hermoja kiristää valmiiksi! Itse selviydyin projektista ilman kyyneliä ja kirosanoja - se on paljon se! Nimimerkki: hermot eivät ole parhaimmasta päästä.



kotoin_2539.jpg



Tässä tuunauksessa oli muutakin hyvää kuin edullisuus ja nopeus vaan myös se, että tämä ei ole ikuinen. Helppo päästä lähtötilanteeseen, jos alkaa kaduttaa. Eikä tarvitse suuria hiomisurakoita aloittaa, jos päättää maalata uudelleen. Valkoinen tosin on hyvä pohjaväri, mutta esimerkiksi pinkki ei. Joten jos haluat rohkeita valintoja, niin tässä kohtaa suosittelen aloittamaan kalvon voimin. Itse haaveilen, että vielä jonain päivänä hyllynkannattimet ovat kuparinsävyisiä ja hyllyt hennon puuteriset. Kaipaan huoneeseen pastellia, pastellia ja lisää pastellia. Pieni tyttömäisyys tainnut viimein iskeä minuunkin. Tosin mitään kovin "prinsessamaisia"- juttuja on turha odottaa. ;>



kotoin_2548.jpg



Nyt olisi kiva kuulla teidän kontaktimuoviprojekteista! Mitä olet päällystänyt tai mihin ylipäätänsä olet käyttänyt dc-fixiä? Täällä kaivataan uusia villejä ideoita.

Tunnisteet: , ,