DIY: Dc-fixiä lastenhuoneeseen

Ostin tytön huoneeseen ihanan maton, jossa voi huristella pienin kätösin autoilla safarimaisessa tunnelmassa. Tästä matosta lähti siis idea, jota päätin jatkaa myös muualle huoneeseen. Olen nähnyt monien tekevän dc-fix kalvosta autoratoja pöytiin ja lattialle. No meille varmasti riittää tuo automatto, joten idea lähti jalostumaan enempi tyttömäiseen suuntaan. 



kaksion_0714.jpg



Ennen tytön syntymää raskaushouruissani leikkelin samaisesta kalvosta palloja seinällisen. Silloin se tuntui jotenkin raskaalta ja sain miehenkin avuksi hommaan, kun aikani marisin. Huh sitä urakkaa, mutta nyt jaksaa jo naurattaa. Dc-fixillä saa aikaan ihania yksityiskohtia sisustukseen helposti ja edullisesti. Samasta 10 euron rullasta riittää aina vaan.



kaksion_0723.jpg



kaksion_0709.jpg



Lipasto sai siis hieman lapsellisempaa ilmettä kalvosta leikellyillä kuvilla. Jos olisi enempi aikaa olisin voinut nuo kuviot piirtää itse, mutta nyt mentiin "kopioi ja leikkaa- taktiikalla". Tulostin siis ensin paperille halutun kokoisia ja näköisiä kuvia. Laitoin kuvat kalvon päälle ja piirsin ääriviivoja pitkin lyijytäytekynällä ilman lyijyä. Sain kalvon pinnalle näkymään hennot ääriviivat, joita pitkin leikkasin kuviot. Oli kyllä helppoa ja nopeaa. Onnistui vauvan päiväunien aikana. Vielä mietin, että leikkaisinko muutaman pienen kuvion täydentämään tuota, mutta odotan ehkä energisempää päivää sille projektille. Aivot hieman muussina viime yön kitinöiden jäljiltä! Huh, hampaat tulkaa jo läpi kunnolla!kaksion_0703.jpg



Norsuja ja safarin muita eläimiä löytyy muualtakin kuin tulevasta matosta. Matto tulee lahjaksi tytölle, joten sitä ei kuvissa vielä näy.



kaksion_0704.jpg



Nyt haluaisin kuulla teidän dc-fix kalvolla toteutettuja diy-juttuja! Ideoita uusia projekteja varten kaivataan.

Tunnisteet: , ,