Metsään meni

Makuuhuone on kodimme huoneista selkein, vaalein ja raikkain. Ehkä makuuhuoneesta on karsinut värit, jotta sinne olisi helpompi rauhoittua. Muutamat värilliset lakanat tuovat silloin tällöin väriä makuuhuoneeseen, mutta joskus sekin tuntuu olevan liikaa.



Kaksion_9207_Fotor.jpg



Alennusmyynneissä ihmiset tuntuvat hullaantuvan, mutta onneksi tällä kertaa itsellä pysyi maltillisina sekä melko tarpeellisina hankintoina. Pitkään aikaan en ole hankkinut meille uusia lakanoita, mutta nyt kauan haaveilemani Marimekon Kuusikossa-lakanat olivat -50%. Tuuria oli kovasti mukana, koska nämä olivat viimeiset kappaleet. 



Kaksion_9210_Fotor.jpg



Kerran olen edullisia, ns. halpislakanoita kokeillut, mutta kyllä sain heti huomata miksi laadusta saa maksaa. Koppurat lakanat jäivät hyllyyn pölyttymään. Meillä ei taida muita lakanoita ollakaan kuin Marimekon. Pehmeänä pysyvät lakanat antavat kyllä parhaimmat unet.



Kaksion_9212_Fotor.jpg



Mutta tässäkin tapauksessa laadukkaat lakanat tuli taas bongattua alesta, eikä sitä täyttä hintaa tarvinnut maksaa. Se vaatii vain hieman tutkailua ja malttia. Näistä olen haaveillut kuosin synnyttyä. Jopa mieskin kelpuutti nämä! +++

Tunnisteet: , , ,