Kesken talviunien herännyt karhu

Vapaapäivinäkin tuntuu siltä kuin olisin karhu, joka on herätetty kesken talviunien. Silmät unihiekan peitossa ja kylmyys iskee jokaiseen niveleen. Nyt on ahmittu vitamiinia erilaisten hedelmien muodossa ja liikuttu oman jaksamisen mukaan. Ehkä tässä herätään pikku hiljaa kevääseen ja saadaan nauttia energisemmästä kropasta ja mielestä.



Nyt kuvien laatukin on yhtä huonoa, kuin oma inspiraatio, mutta näillä mennään. Lunta on piha tulvillaan, mutta sen tuoma valo ei tule sisälle. Voisin lisätä taloomme joka huoneeseen muutaman ikkunan lisää, jotta valo tulvahtaisi sisään kunnolla. Ehkä tämä kuvaamisen ja samalla luomisen tuska on tämän pimeyden syytä. 



Marraskuussa olimme häämatkallamme Hawaijilla, jossa aurinko ja lämpö helli aivan toisella tavalla kuin tämä Suomen kylmyys. Matkalta löysin vaikka mitä pientä kivaa sisustukseenkin. Kuvassa näkyvä: "The sun and the sand and a drink in my hand-kyltti" oli pakko saada kotiin. Sen sanoma muistuttaa etäisesti siitä lämpöstä, hiekasta varpaiden välissä ja jääpalojen viilentämästä juomasta kädessä. Tuon voimalla ehkä jaksetaan taas tämänkin kylmyyden ja auringottoman ajan ylitse.



Alimmalla hyllyllä on ihana ananaksen tuoksuinen kynttilä, joka on kookoksen kuoressa. En ole raaskinut sitä polttaa, koska ananaksen tuoksu leijailee aina aamuisin makuuhuoneessa ilman kynttilän sytyttämistäkin. Ehkä sain pienen palan Hawaijia mukaani sieltä tänne Suomeen asti.



IMG_9050_Fotor.jpg



IMG_9052_Fotor.jpg



Onko muillakin inspiraatio kateissa? Varpaita ja mieltä palelee yhtä paljon? Onneksi tässä kuljetaan päivä päivältä kohti valoisampia päiviä. 

Tunnisteet: ,