Mistä on talvinen sisustus tehty?

Nyt viettelen tässä viikon verran vapaita ennen seuraavaa työrupeamaa, joten innostuin tänään hieman siivoilemaan ja kuvailemaan uusi löytöjäni. Samalla myös talvi tupsahti meille sisään, jolloin kesäiset ja värikkäät tekstiilit saivat mennä kaappiin odottamaan kesää. 



kaksion9030.jpg



Olohuoneessa on nyt kerrankin melko harmonista värien ja kuosien puolesta, mutta ehkä jouluksi saan hieman väriä ja kuoseja lisää. Peuratyynyt, tekoturkistyyny ja taljat luovat olohuoneeseen helposti sitä kaivattua lämpöä ja talvista tunnelmaa. Rahin päälle heitin pienen taljan, mutta tuossa se näyttää ehkä hieman hassulta. Tuolin päälle niitä alunperin kyllä ajattelin. Ostin eilen kaksi mustaa taljaa yhteensa 45 euron hintaan, joten ne olivat aika edullisia. Taljat saavat kyllä vielä etsiä paikkaansa. 



kaksion9018.jpg



Jotta olohuoneessa ei olisi liian tyhjää, on vitriinin yllä runsautta. Etsin kukkakaupasta murattia, ja kas kummaa, sehän oli vielä alennuksessakin. Viherkasvit tuovat kaivattua raikkautta ja väriä näin talven keskellä.



kaksion9015.jpg



Isoon "narupurkkiin" teen jouluista asetelmaa. Tigerista kahdella eurolla kultainen peura, muutama hyasintti ja sammalta. Jotain korkeaa se vielä kaipaisi joukkoonsa, mutta mitä? 



kaksion9027.jpg



Metsästä havuja isoon purkkiin ja taas yksi edullinen  ilmainen talvikoriste kotiin! Mutta huomaatteko mikä uusi kapistus senkin päällä kököttää? No uusi valaisin tietenkin! Tallinnan vintageliikkeestä löydetty seinävalaisin saikin pian uuden kaverin. Tämä pöytämallia oleva valaisin on kyllä melkoinen kaunotar pitkän jalkansa kanssa. Oh, vielä kun mies kerkeää vaihtamaan uuden pistokkeen tilalle, niin saan sen käyttöönkin! Nyt tästä kehkeytyikin idea, jos saisi samaa tyyliä edustavan kattovalaisimen olohuoneeseen. Olisi kerrankin jokin yhtenäinen linja tässä meidän sisustuksessa. Kiitos vaan myyjälle lampusta!



kaksion9024.jpg



Oih, on se vaan hieno! 50-luvun muotoilu nappaa ja kovasti, jaiks.



kaksion9020.jpg



Oksa keikkuu kivasti apteekin vanhassa jättipurkissa, sekä suuret kynttilät lepäävät 0,5 euron grapponiakupeissa. 



kaksion9025.jpg



Jouluksi meinasin vielä keretä vaihtamaan jouluisemmat tyynynpäälliset, sekä tietenkin joulukuusi tulla tupsahtaa, mutta siinä taitaa olla sitten olohuoneen jouluinen ilme, ellei mitään yllättävää tapahdu! Kuinka monta kertaa voi yhteen lauseeseen mahduttaa sanan "joulu"?

Tunnisteet: , , , ,