Lack-hyllyt saivat kyytiä

Monessa kodissa taitaa näitä lack-hyllyjä komeilla. No myönnän, että itsekin joskus näitä innoissani edelliseen asuntoon laitoin. Nyt olen herännyt, eikä ne silmääni miellytä enää yhtään. Nyt kun olen makuuhuoneesta ja olohuoneesta poistanut yhteensä 4 kappaletta, on enää yksi jäljellä eteisessä. Annetaan sen vielä olla siellä. 



Vitriinin yläpuolella on siis "komeillut" muutostamme saakka kaksi lack-hyllyä. Edellisen asukkaan puolesta tämä idea oli toteutettu, eikä se minua ole koskaan suuremmin ihastuttanut, varsinkin kun en ole koskaan oikein keksinyt mitään järkevää laitettavaa niihin. Aina olen hyllyt rajannut tästä syystä kuvista pois.



Flunssaisena makasin sohvalla peiton alla, kunnes välähti: kyllä aina tauluilla reiät peittää. Suurempia laskelmia tekemättä lähdin hyllyjä irroittamaan. Nopeasti löytyi muutamat taulut, jotka seikkailivat huoneesta toiseen. Myös kirpparilta kesällä löytynyt kukkateline pääsi vihdoin seinälle. Nyt kokonaisuus sopii paremmin kuin hyvin yhteen. Taulujen paikkoja määrittävät siis miljoonat reiät, jotka jäivät lack-hyllyistä, mutta tämä ratkaisu saa olla kunnes olohuone pääse remonttimyrskyn alle.



kaksion8961.jpg



Seinällä komeilee mm. graafikon suunnittelemat hääkutsu sekä opinnäytetyönä järjestetyn sisustustapahtuman flyer; oman pienen elämäni tähänastiset saavutukset. Kaktuksen voisin vaihtaa kauniisti yli ryöppyävään kasviin, mutta tuo saa kelvata ainakin hetken aikaa.



kaksion8958.jpg



Tallinnan reissulta löytyi ihana vintagevalaisin, joka myös peittää yhtä seinässä olevaa reikää. Esineiden paikat oli siis helppo valita reikien määrätessä.



kaksion8960.jpg



Valaisimella on oiva paikka tuossa. Nyt sohvalla näkee paremmin lukea ilman, että tarvitsee kattovalaisimia laittaa päälle.



kaksion8959.jpg



Muutaman kympin valaisin oli oikea löytö. Taisin hehkuttaa sitä koko reissun ajan!



kaksion8956.jpg



Nyt kokonaisuus toimii niin paljon paremmin. Kuvia ennen muutosta ei valitettavasti ole, enkä niitä olisi kehdannut julkaistakaan! ;>

Tunnisteet: ,